Ali Yeşildağ kimdir? Hasan Yeşildağ’ın kardeşi Ali Yeşildağ neden gündemde?

Ali Yeşildağ kimdir? Hasan Yeşildağ’ın kardeşi Ali Yeşildağ neden gündemde?

Dün gece YouTube'da yayınladığı bir video ile dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri oldu. Peki, Ali Yeşildağ kimdir ve nerelidir? Ali Yeşildağ'ın ailesi ve hayatı hakkında merak edilenler...

SEÇİME günler kala tüm Türkiye'nin nabzı siyasi partiler ve siyaset gündeminde atıyor. Bu süreçte siyaset gündemine dair yapılan her yorum dikkat çekiyor. Ali Yeşildağ da siyaset gündemini etkileyecek yorumlarda bulunduğu ve YouTube'da yayınladığı bir video ile dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri oldu. Peki, Ali Yeşildağ kimdir ve nerelidir? Ali Yeşildağ'ın ailesi ve hayatı hakkında merak edilenler...

İşte, Ali Yeşildağ hakkında merak edilenler

ALİ YEŞİLDAĞ KİMDİR? ALİ YEŞİLDAĞ NEDEN GÜNDEMDE?

Ali Yeşildağ, Hasan Yeşildağ ve Zeki Yeşildağ'ın öz kardeşi olduğunu söyleyen bir YouTube videosuyla dikkatleri üzerine çekti.

Ali Yeşildağ, aslen Rizelidir. Yeşildağ, siyaset gündemiyle ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme gelmiş ve vatandaşlar tarafından kim olduğu araştırılmaya başlanmıştır.

HASAN YEŞİLDAĞ KİMDİR?

hasan-yesildag-erdogan-cezaevi-arkadasi-resim-05.jpg

Ali Yeşildağ'ın öz abisi olduğunu ifade ettiği Hasan Yeşildağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'nden arkadaşı olduğu bilinmektedir.

Hasan Yeşildağ, 1961 yılında Rize'de dünyaya gelmiştir. Hasan Yeşildağ'ın 1990 yılından bu yana halı saha işletmeciliği, inşaat ve gıda sektöründe faaliyetler gösterdiği bilinen bir şirketi bulunmaktadır.

Hasan Yeşildağ ve Zeki Yeşildağ 2017 yılından bu yana Türk Medya Grubunun sahibidir.

Yeşildağ, bir dönem Kasımpaşa ve Rize Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmiştir. Ayrıca AK Parti Yönetim Kurulu Üyeliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği de yaptığına dair bilgiler bulunmaktadır.

Yeşildağ'ın ismi geçtiğimiz yıllarda Sedat Peker'in videolarında da gündeme gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler