Ankara'dan sonra AKP İstanbul listesinde de Çankırılı yok!

Ankara'dan sonra AKP İstanbul listesinde de Çankırılı yok!

AKP'nin Ankara İl Kongresinde oylanan yönetim kurulu listesinde Çankırılı yoktu. Çarşamba günü gerçekleştirilen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nden çıkan Yönetim Kurulu listesinde de Çankırılı yok...

Türkiye genelinde il kongrelerini yapan AK Parti'de, Ankara İl Yönetim Kurulu listesinde nasıl ki TEK BİR ÇANKIRILI yer almadıysa, benzer durum bu kez İstanbul'da yaşandı. Çarşamba günü gerçekleştirilen İstanbul 7. Olağan Kongresi'nde oylanan yeni başkan Osman Nuri Kabaktepe'nin 'İl Yönetim Kurulu' listesinde TEK BİR ÇANKIRILI yer almadı.

Konuyu bu kez gündeme; İstanbul'da sanayicilik ile siyaseti birarada götüren Çankırılı genç iş insanlarından Erdal Yılmaz getirdi. Yılmaz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Ak parti İstanbul il teşkilatında bir çok ilin 2şer 3 er 4 er temsil edilip Çankırılı hemşehrilerimin temsil edilecek bir kişinin bile olmaması İstanbul 26. Dönem milletvekili adayı ve bir Çankırılı olarak derinden üzmüştür @akbasogluemin @osmannnurika @erkankandemir @Merdogan18" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

Konuyla ilgili Erdal Yılmaz'ın Twitter paylaşımı:

erdal-yilmaz-tweet-resim-02.jpeg

Ve AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu listesi:

akp-istanbul-liste-resim-02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler