Beşiktaş-Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 19. haftası yılın ilk derbisine sahne oluyor. Lider Beşiktaş, yakın takipçisi ve ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlıyor. İşte derbiye dair ilginç notlar...

Süper Lig'de lider konumda bulunan Beşiktaş, haftanın en önemli maçında 4. sırada bulunan Galatasaray'ı ağırlayacak. Vodafone Park'taki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Maç beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ
Beşiktaş'ta maç kadrosuna alınmayan Hasic'in yanı sıra cezalı Welinton bu karşılaşmada yer alamayacak. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Falcao'nun yanı sıra Emre Taşdemir ile Omar'ın maç kadrosunda olması beklenmiyor.

İSTANBUL'DA YOĞUN KAR YAĞIŞI VAR
Öte yandan dün geceden beri İstanbul'da yağan yoğun kar yağışı, 'derbi oynanacak mı' sorularını akıllara getirdi. Şimdilik konuyla ilgili TFF'den bir açıklama yapılmazken, maçın oynanıp oynanmayacağı ilerleyen saatlerde netlik kazanacak. Maçın ertelenmesini istemeyen Beşiktaş yönetimi ise zemini ısıtma çalışmalarına başladı.

MUHTEMEL 11'LER
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Ghezzal, Larin ve Aboubakar.

Galatasaray: Okan, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Oğulcan, Emre Kılınç, Arda Turan ve Diagne.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY ARASINDAKİ
MÜCADELEDE EN FARKLI SKORLAR
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki maçlarda en farklı skor, 30 Haziran 1940 tarihinde yapılan Milli Küme karşılaşmasında elde edildi. Bu karşılaşmada Galatasaray, Beşiktaş'ı 9-2 yenme başarısını gösterdi. Sarı-kırmızılılar ayrıca, 18 Temmuz 1997'de TSYD Kupası'nda 6-0, 31 Temmuz 1925'te 6-2, 10 Kasım 1943 ve 6 Ağustos 1975'te aynı sonuçlarla 5-1, 10 Ağustos 1977'de 4-0'lık skorlarla sahadan galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler