ÇAKÜ Rektörü Ayrancı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde yok!

ÇAKÜ Rektörü Ayrancı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde yok!

Cumhuriyet'in ilanının 96'ncı yılı münasebetiyle Çankırı'da düzenlenen resmi törene Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, diğer milli bayram törenlerinde olmadığı gibi bu törene de katılmadı.

15 Temmuz'da cübbesiyle boy gösteren Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Cumhuriyet'in ilan edilişinin 96'ncı yılının kutlandığı Cumhuriyet Bayramı resmi törenine ve de resepsiyona katılmadı. Rektör Ayrancı ile birlikte AKP Çankırı milletvekilleri Salim Çivitcioğlu ve M. Emin Akbaşoğlu da törende ve de resepsiyonda yoktu.

cankiri-29-ekim-torenler-protokol-resim-102.jpg

ÇANKIRI ŞEHİR MERKEZİNDE TÜRK BAYRAĞI VE
ATATÜRK POSTERLERİ KITLIĞI BAŞGÖSTERMİŞ OLMALI!
Bugün Çankırı'da Valilik programı çerçevesinde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde en göze çarpan tuhaflık, gerek tören alanında gerekse şehir merkezinde gerek kamu binalarında gerekse işyerlerinde başta Türk bayrağı olmak üzere Atatürk posterlerinin kullanılması yönünde adeta 'kıtlık' yaşandığı gözlemlendi.

cankiri-belediyesi-29-ekim-bayrak-ataturk-resim-102.jpg
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla dış cephesine Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı asan kamu binaları arasında Çankırı Belediyesi ilk sıradaydı.

ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK KOYANLARA BAKIN DA... KOYMAYANLARI SİZ BULUN!

ataturk-aniti-celenk-resim-102.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler