Çankırı Valisi Taşolar, göreve toplantı ve iki ziyaret ile başladı

Çankırı Valisi Taşolar, göreve toplantı ve iki ziyaret ile başladı

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, dün görevine başlarken, ayağının tozuyla iki ziyaret ve valilikte vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ile İl Emniyet ve İl Jandarma komutanının katıldığı toplantıya başkanlık etti.

ÇANKIRI'nın çiçeği burnunda yeni valisi Mustafa Fırat Taşolar, beraberinde eşi hanımefendi Hanife Didem Taşolar ile birlikte şehre geldikten sonra ayağının tozuyla Valilik binasında bir toplantı düzenledi. Vali Taşolar; Başta Vali Yardımcıları olmak üzere, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı ile birlikte ilçe kaymakamlaarının katıldığı toplantı sonrasında ise biri şehit ailesi diğeri de depremzede bir aileyi ziyaret etti.

Çankırı Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda toplantı sonrası ilk ziyaret durağı; Şehit J. Uzm. Çvş. Yüksel Kapdan'ın Merkez'e bağlı Esentepe mahallesindeki evleri oldu.

Vali Mustafa Fırat Taşolar, Çankırı mesaisinde ikinci ziyaretini eşi hanımefendi Hanife Didem Taşolar ile birlikte , Kahramanmaraş'tan Çankırı'ya gelen depremzede Abdullah Temiztürk ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Mustafa Fırat Taşolar, başta vali yardımcıları olmak üzere, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yusuf Mutlu Genç'in de katıldığı toplantıya başkanlık etti...

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler