Çankırı'da cenaze töreninde 'cinayet' işlendi

Çankırı'da cenaze töreninde 'cinayet' işlendi

Çankırı Merkez'e bağlı Ünür köyünde meydana gelen olay, cenaze töreni için toplanılan alanda gerçekleştirildi. Cezaevinden yeni çıkan Ali Karaca pompalı tüfekle Recep Yaman'ı öldürdü.

ÇANKIRI merkeze bağlı Ünür Köyünde cenaze törenine katılan bir kişi pompalı ile dehşet saçtı. Olay, bugün saat 10:45 dolaylarında Ünür Köyü mezarlığında yaşamını yitiren eski muhtar İbrahim Altaş'ın annesinin cenazesine katılan 68 yaşındaki Recep Yaman, cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Ali Karaca'nın (62) silahlı saldırısına uğradı.

Ali Karaca'nın pompalı olarak bilinen tüfekle 3 el ateş ettiği Recep Yaman, vücuduna aldığı yaralarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Recep Yaman'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Cinayet zanlısı Ali Karaca'nın ise olay yerine gelen Jandarma'ya "Can güvenliğim yok, beni koruyun" diyerek teslim olduğu öğrenildi.

Zanlının cinayeti işlediği suç aleti ile birlikte gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

ZANLI ALİ KARACA'NIN İKİNCİ POMPALI VAK'ASI

Öte yandan cinayet zanlısı Ali Karaca'nın ikinci pompalı vak'ası olduğu, daha önce de kardeşini hedef alıp, 16 yaşındaki yeğenini ağır şekilde yaraladığı ve hakkında verilen cezaevi sürecini tamamlayarak kısa bir süre önce tahliye olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler