Çankırı'da işlenen cinayetin faili olarak 'ağabey' tutuklandı

Çankırı'da işlenen cinayetin faili olarak 'ağabey' tutuklandı

19 Mayıs Cuma günü Kurşunlu ilçesine bağlı Taşkaracalar köyünde, yayladaki mandıra yolunda ölü olarak bulunan Suat Koç'un cinayet faili olarak gözaltına alınan ağabeyi Adem Koç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GERİDE bıraktığımız Cuma günü Kurşunlu ilçesi Taşkaracalar köyünde yayladaki mandıra yolunda öldürülmüş olarak bulunan Suat Koç (36)'un cinayet zanlısını tespit soruşturmasında, gözaltına alınan abisi Adem Koç, dün akşam (pazartesi) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Gerede Cezaevine gönderildi.

TAŞKARACALAR'DA SON 48 SAATTİR JANDARMA 'TEYAKKUZ' DURUMUNDA"

Sözcü18 Haber Merkezi'nin bölgeden elde ettiği bilgilere göre dün Taşkaracalar'da Kurşunlu Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı doğrultusunda jandarmanın yoğun bir şekilde cinayette kullanılan silah ya da silahları arama çalışması yaptığı, bugün de bölgede bulunan gölette, jandarmaya bağlı 'sualtı arama' timinin çalışma yaptığı öğrenildi.

OLAYIN FAİL YA DA FAİLLERİNİ TESPİT YOLUNDA JANDARMA YOĞUN GAYRET GÖSTERİYOR

Jandarmanın Suat Koç'un ölümü ile ilgili olarak her detayı titizlikle soruşturduğu öğrenilirken, maktülün av tüfeği ile öldürülmesine karşın, cesedin bulunduğu noktada 5/6 adet boş kovanın bulunduğu da öğrenildi. Olay yerinde bulunan boş kovanların Suat Koç'a ait olabileceği düşünülen silahtan sıkılmış olma ihtimalini gözönüne alan jandarmanın olayda 2 adet silahın kullanılmış olması nedeniyle yoğun bir gayret göstererek çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdığı da ifade edilmekte.

AĞABEY ADEM KOÇ, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Öte yandan 72 saat süresince gözaltında tutulan ve verdiği ifadelerde yer yer çelişkiler yaşayan maktül Suat Koç'un ağabeyi Adem Koç, dün akşam çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Gerede Cezaevi'ne gönderildi.

Ayrıntılar geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler