Çankırı'da Küçük Sanayi esnafı AKP milletvekilinden muzdarip!

Çankırı'da Küçük Sanayi esnafı AKP milletvekilinden muzdarip!

Çankırı girişindeki Küçük Sanayi esnafı, AKP bölge milletvekilinin hizmete açtığı 'servis istasyonu'nun kamu kurumlarına ait araçlarla ilgili yaptığı 'bakım sözleşmeleri' nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyor.

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun oğlu Hamdi Çivitcioğlu adına Halkbank'tan kullandığı 10 milyon TL kredi ile sahip olduğu yeni oto servis istasyonu, Küçük Sanayi esnafının yaşadığı pandemi mağduriyetinin üzerine adeta kuş kondurmuş vaziyette.

Edinilen bilgilere göre AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun oğlu Hamdi Çivitcioğlu üzerine kayıtlı işyerinde verilen hizmet gereği, şehirdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ait araçların bakım ve servis işleri buraya yönlendirildi!

Kamu kurum ve kuruluşlarının otolarının Çankırı'da sadece ve sadece AKP milletvekilinin oğluna ait işyerine yönlendirilmesi nedeniyle Küçük Sanayi esnafı da kamu kurumlarının araçlarının bakım ve servisinden kazandıkları gelirden mahrum oldular.

Küçük Sanayi esnafının yaşadığı mağduriyet nedeniyle bugüne kadar çalmadık kapı bırakmadıklarını ancak kimsenin dertlerine derman olmadığını belirterek; "Sesimizi ve yaşadığımız mağduriyeti duyuracak tek adres Sözcü18 kaldı! Oraya derdimizi anlatalım o da bizim sesimiz olsun. AK Parti'nin milletvekili şehirde Küçük Sanayi esnafını bitirmek mi istiyor da kamu kurumlarına ait araçların tamamına yakınını kendi servis istasyonuna abone ediyor? Yıllardan bu yana bu işten ekmek yiyen esnafı düşünmeyen siyasetçi mi olur? Sizlerin aracılığıyla kendisine sesleniyor ve 'şapkayı önüne al ve biraz düşün sayın milletvekili' diyoruz!" dediler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
45 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler