Çerkeş - Karabük arasında katliam gibi kaza: 7 ölü

Çerkeş - Karabük arasında katliam gibi kaza: 7 ölü

Çerkeş - Karabük arasında meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü.

30 günlük bir tur gezisiyle Tokat'tan İstanbul yönüne seyir halindeki konvoyda bulunan minibüs, saat 04.00 sıralarında Çerkeş - Karabük yolu üzerinde İsmetpaşa virajlarında yaklaşık 150-200 metrelik uçuruma yuvarlandı. İçinde 10 kişinin bulunduğu Necmettin Karaismailoğlu yönetimindeki 34 ZG 9286 plakalı Ford Transit modeli minibüsteki 7 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen savcı, minibüsün bulunduğu yere halatla indi. Devrilen minibüste bulunan yolcuların Rositek Yüksek Teknoloji A.Ş. çalışanları olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri; Ali Karatepe (36), Nuri Özbek (34), Ömer Güler (45), Mustafa Özbek (31), Ramazan Bulut (26), Serdar Arslan (25),  Cengiz Genç (24).

Kazada yaralananlar ise, sürücü Necmettin Karaismailoğlu (27), Yakup Yılmaz (39) ve Nail Kaya (35) olarak belirlendi.

CESETLER YOLA
KEPÇE İLE TAŞINDI!

Tokat'tan konvoy halinde yola çıkan özel firma çalışanların içersinde bulunduğu minibüsün yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen katliam gibi kaza sonrasında cesetler olay yerinden güçlükle çıkarıldı. Dik ve taşlı arazi olması nedeniyle cesetler bölgeye yakın olan Hamamlı köyünde bir inşaat firmasından çağrılan kepçe ile çıkarıldı. Kepçenin önünde istiflenen cesetler dereden geçilerek yaklaşık 1 kilometre ilerideki patika yoldan dolayı ambulansların yanına getirildi. Kepçeden alınarak ambulanslara konulan cesetler daha sonra otopsi yapılmak üzere Eskipazar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada yola beraber çıktıkları diğer firma çalışanları ise göz yaşları içersinde arkadaşlarının kepçe içersinde taşınan cesetlere bakarken, ölenlerin yakınlarına ise acı haberi kendileri verdi.

Edinilen bilgilere göre kazanın cereyan ettiği bölgede halen sürdürülmekte olan yol çalışmaları nedeniyle sökülen bariyerlerin, 7 kişinin öldüğü kazanın nedeni olarak gösterildiği belirtiliyor. (Fotoğraf1: Sozcu18.com/Özel)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler