Dinç'e AK Parti örgütü da 'kırmızı kart'ı gösterdi!

Dinç'e AK Parti örgütü da 'kırmızı kart'ı gösterdi!

Belediye Başkanlığından istifa ederek 'milletvekili aday adayı' olan İrfan Dinç'e AK Parti örgütünden de kırmızı kart... Dinç, temayülde beklediği sonucu alamadı.

AK Parti'de milletvekilleri aday adaylarının 'kesin aday'lık yolunda kendileriyle ilgili yapılan ilk değerlendirme olan 'temayül' yoklamasında Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden İrfan Dinç'e örgüt de 'kırmızı kart' gösterdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre İrfan Dinç, yaklaşık 700 AK Partilinin kullandığı oylar sonucunda 3'üncü sıraya yerleşen ismin arkasından açık ara 4'üncü sırada kendisine yer bulabildi.

3 dönem Belediye Başkanlığı yapan bir ismin, mensubu olduğu partisinin yöneticileri tarafından gerçekleştirilen oylamada 4'üncü sırada yer alması, başta AKP kulisleri olmak üzere Çankırı'da "İrfan Dinç'in kesin listeler açıklandığında sıralamada yer almasının iyiden iyiye zorlaştığı" yönünde ifadelerin artmasına da yol açtı. Siyasi gözlemciler yaşanan bu gelişmeye karşın "İrfan Dinç, kişiliği itibari ile kolay teslim olmaz! Son dakikaya kadar mücadelesini sürdürür ve ne yapar yapar o listede yer bulur" şeklinde karşı değerlendirmede bulunuyorlar.

TELEFON ANKETİNDE DE 3'ÜNCÜ SIRADA!
Öte yandan yine AK Parti'nin Çankırı şehir merkezinde telefonla gerçekleştirdiği ankette de İrfan Dinç'in 3'üncü sırada yer alabildiği öğrenildi.

MAKLUBE SOFRASINDAKİ VALİ ÖZCAN İLE SABAH KAHVALTISI!

24 Haziran'da yapılacak genel seçimler için AK Parti'den Çankırı milletvekili aday adayı olan İrfan Dinç'in, kesin adaylık yolunda yaptığı çalışmalar kapsamı içerisinde 7 Mayıs Pazartesi sabahı İstanbul'a gelerek Çankırı eski valisi, FETÖ'nün meşhur maklube sofralarının müdavimi Vahdettin Özcan ile görüştüğü de bildirildi.

vahdettin-ozcan-maklube-sofrasi-resim-05.jpg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler