Discovery Channel Bayramörene çıkartma yapıyor!

Discovery Channel Bayramören'e çıkartma yapıyor!

Dünyanın sayılı belgesel kanallarından Discovery Channel, çekim ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Bayramören'e geliyor.

Bilim, teknoloji, tarih, mitoloji, arkeoloji konulu yayım yapan, dünyanın önde gelen belgesel kanallarından olan Discovery Channel çeşitli ülkelere mensup 82 kişilik bir heyetle yarın (4 Ocak) Bayramören'e geliyor.

Sözcü18 haber merkezinin ÇANHAVK Başkanı Tahsin Tekin'den elde ettiği bilgilere göre, çekim ekibinin Türklerden oluştuğu  toplam 82 kişilik ekip, yarın öğleden önce Bayramören'de olacak.

Karavan modeli 10 araç ve bir otobüsle Bayramören'e gelecek olan Discovery Channel ekibi yamaç paraşütü ve doğa sporları ile ilgili olarak çekimler yapacak. 82 kişilik Discovery Channel ekibi içerisinde yaklaşık 10 kişilik bir akademisyen grubunun da bulunacağı öğrenildi. Çekim ve araştırma ekibinin bölgedeki hava şartlarına bağlı olarak minimum bir hafta Bayramören'de konuşlanacağı ve bölgenin mevcut doğal özellikleri ile birlikte, ekibin tespitleri doğrultusunda çekimler gerçekleştireceği edinilen ilk bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler