Emre Hamzaoğlu Tarsus İdmanyurdunda

Emre Hamzaoğlu Tarsus İdmanyurdu'nda

Sezon başında büyük umutlarla takıma transfer edilen Emre Hamzaoğlu, yaşadığı sakatlık ve uyum sorunu nedeniyle takımdan ayrıldı.

Sezon başında büyük umutlarla Ankaragücü'nden transfer edilen deneyimli futbolcu Emre Hamzaoğlu, Çankırı Belediyespor ile sözleşmesini karşılıklı görüşme ile feshederek, Tarsus İdmanyurdu'na transfer oldu.

Oynadığı futbolla Çankırı Belediyespor için önemli bir kazanç olacakken yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımda yer bulamayan Emre, bir de takım içerisinde yaşadığı uyum sorunundan dolayı ara transferde Tarsus İdmanyurdu ile sözleşme imzaladı.

EMRE: FAYDALI OLAMAYACAĞIMI ANLADIM
Sözcü18 Haber merkezi olarak kendisine ulaştığımız Emre Hamzaoğlu, "Sezon başından bu yana bir talihsizlik zinciri yaşadım. Sakatlıkların üstesinden geldim ama bazı olayların üstesinden gelemedim. Böyle olmasını istemezdim. Büyük umutlarla geldiğim Çankırı Belediyespor'dan sessiz sedasız ayrılmak beni de üzdü. Bundan böyle yeni takımım Tarsus İdmanyurdu için ter akıtacağım." dedi.

Emre Hamzaoğlu'nun kulüp yönetiminden alacaklarına karşılık bonservisini bedelsiz olarak aldığı ve Tarsus İdmanyurdu ile sezon sonuna kadar anlaşma yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler