Fenerbahçe, Ludogorets’i 3-1’le geçti

Fenerbahçe, Ludogorets’i 3-1’le geçti

Süper Lig'de yenilmez ünvanıyla liderlik koltuğunun sahibi olan sarı lacivertliler, yedek ağırlıklı kadrosuyla Ludogorets'i mağlup etti ve Konferans Ligi'nde de zirveyi bırakmadı.

KONFERANS Ligi H Grubu üçüncü maçında Ludogorets’i ağırlayan Fenerbahçe, rahat bir oyun sergilediği mücadeleyi 3-1 kazandı ve bu sezon resmi maçlardaki galibiyet serisini 18 maça çıkardı.

Ludogorets karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Fenerbahçe, Michy Batshuayi’nin 42. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 üstün kapattı. İkinci yarıya da golle başlayan sarı lacivertliler, bu kez 52’de Miha Zajc’ın ayağından bulduğu golle skoru 2-0’a getirdi.

Maçın 65. dakikasında Fenerbahçe ceza sahası içinde yaşanan karambolde Rodrigo Becao’nun ters vuruşu ağlarla buluşunca konuk ekip durumu 2-1 yaptı. Beraberlik için yüklenen Ludogorets’in umutlarını, 90+3’te Zajc yıktı ve Fenerbahçe mücadeleyi 3-1’lik skorla kazandı.

Fenerbahçe gruplardaki üçüncü maçını da kazanarak puanını 9’a yükseltti. Ludogorets ise 3 puanda kaldı. Fenerbahçe gruptaki dördüncü maçında Ludogorets deplasmanına konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler