Göztepe: 1 - Kasımpaşa: 0

Göztepe: 1 - Kasımpaşa: 0

Süper Lig'in 27. haftasında Göztepe, son iki haftadır elde ettiği galibiyet serisini Kasımpaşa engelini 1-0'la geçerek sürdürdü.

Süper Lig'in 27'nci haftasında Göztepe ile Kasımpaşa, Gürsel Aksl Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Göztepe, rakibinin büyük bir bölümünü 10 kişi oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazandı ve çıkışını sürdürdü. Bu aynı zamanda Göztepe'nin ligde Kasımpaşa'ya karşı 62 yıl sonra aldığı ilk galibiyet oldu.

İzmir ekibinin teknik direktörü Ünal Karaman; İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Alpaslan Öztürk, Atınç Nukan, Berkan Emir, Halil Akbunar, Soner Aydoğdu, Nwobodo, Cherif Ndiaye, Diabate, Jahovic ilk 11'ini sahaya sürdü.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa ise Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Luckassen, Brecka, Hadadi, Hajradinovic, Aytaç Kara, Sadiku, Yusuf Erdoğan, Bistrovic, Varga 11'ine şans verdi.

Karşılaşmanın 15. dakikasında konuk ekip 10 kişi kaldı. Derrick Luckassen, Cherif Ndiaye'ye yaptığı sert müdahalenin ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Göztepe, 25. dakikada 1-0 öne geçti. Halil Akbunar'ın sol kanattan gönderdiği topu arka direkte Cherif Ndiaye ağlarla buluşturdu. Halil Akbunar bu sezon ligde 7 gol attı ve 7 asist üretti.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Kasımpaşa oldu. Yusuf Erdoğan'ın 50. dakikada yakın direğe yaptığı vuruşu İrfan Can çeldi ve meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

Dakikalar ilerledikçe Kasımpaşa yarı sahasında boşluklar yakalayan Göztepe, Esiti ile gole yaklaştı. Nijeryalı oyuncunun müsait durumda yaptığı vuruş doğrudan dışarı çıktı.

Mücadelenin 84. dakikasında Göztepe de 10 kişi kaldı. İlk sarı kartını 72. dakikada gören Berkan Emir, 84'te bir sarı kart daha gördü ve oyun dışında kaldı.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı. Ligde üst üste 3. galibiyetini alan İzmir ekibi, puanını 35'e çıkardı. Kasımpaşa ise haftayı 29 puanla kapattı.

Spor Toto 1. Lig'de günün sonuçları
Ankara Keçiörengücü: 1 - Samsunspor: 1
Eskişehirspor: 0 - İstanbulspor: 3
Bursaspor: 3 - Akhisarspor: 2
Giresunspor: 1- Altay: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler