Has Parti Çankırı aday adayları belli oldu

Has Parti Çankırı aday adayları belli oldu

İl Başkanı Şevket Koç'un verdiği bilgiye göre milletvekili aday adayı sayısı 5.

Has Parti Çankırı milletvekili aday adayları belli oldu. İl Başkanlığında yapılan basın toplantısıyla Çankırı milletvekili aday adaylarını açıklayan Başkan Şevket Koç "Yapılan anketler partimizin bu gün için gerçek oyumuzun en az yüzde 7,3 olduğu net olarak gösteriyor. Partimiz henüz yeni kurulmuş bir parti olmasına rağmen kısa zamanda bu orana ulaşmıştır. Türkiye genelinde olduğu gibi Çankırı dada binalarımızı yeni tutuyor, tabelalarımız yeni asıyoruz. En son orta ilçemiz ve Ilgaz ilçemizin tabelası asılmıştır." dedi. Şevket Koç, açıklamasını şöyle sürdürdü:

has-parti-resim-88.jpg

ADAYLARIMIZI TEŞKİLAT OYLAMASI BELİRLEYECEK

"Malumunuz olduğu üzere yaklaşan genel seçimler öncesinde siyaset yeniden büyük hareketlilik kazandı. Siyaset taktir ve tasvip işidir. Çankırı da hemen her kesimden insan Has Partiyi ve Genel Başkanımız Prof. Dr Numan Kurtulmuş’u taktir etmektedir.

Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir seçim var ve bu seçimin sürpriz partisi has parti olacaktır. Teşkilat olarak tüm aday adaylarımıza aynı mesafede olduğumuzun altını hassasiyetle çizmek istiyorum. Aday adaylarımız teşkilat oylaması ile belirlenecek ve oylamadan çıkan sonuç adaylarımızı belirleyecektir.

Aday adaylarımız: Cemal Vidinli, Eşref Ustaoğlu, Münir Onur Berçin, Yaşar Er ve Yaşar Koçak'tır. Kendilerine bu yarışta teşkilatım ve şahsım adına başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler