İlk deplasman puanımızı aldık: 0-0

İlk deplasman puanımızı aldık: 0-0

Spor-Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligin ilk 5 haftasında

istediği sonuçları elde edemeyerek taraftarlarını hüsrana uğratan Çankırı Belediyespor, bugün Adıyaman deplasmanında elde ettiği 0-0'lık skorla ve 1 puanla Çankırı'ya dönüyor. 

 

Maçın hakem triosu ve takım kadroları şöyleydi.

Hakemler: Mustafa Aydın ***, Soner Akgün ***, Salih Mazlum ***
Adıyamanspor: Erman **, Erdi x, Samet **, Ersin **, Bedrican ***, Hakan *, Ahmet xx, Rıdvan x (Dk. 82 Ferit *), Serkan * (Dk. 36 Muhammet *), Savaş xx, Eyüp Karataş xx (Dk. 46 Eyyüp Küpeli **)
Çankırı Belediyespor: Selahattin **, Metin **, Ali Yakup *** (Dk. 84 Recep *), Lokman ** (Dk. 90 Kemal ?), Uğur ***, Eşref *, Furkan ***, Tolga ** (Dk. 87 Ali Çevik ?), Taylan **, Celal **, Rıdvan **
Sarı kartlar: Dk. 66 Samet, Dk. 86 Bedrican, Dk. 90 Savaş (Adıyamanspor) Dk. 61 Taylan (Çankırı Belediyespor)
 

İLK YARI
Maça büyük bir hırsla başlayan taraf Çankırı Belediyespor oldu. İlk 20 dakika içerisinde takımımızın yaptığı ataklar sonucu önce Rıdvan daha sonra da Furkan'ın ayağından kazandığımız goller orta hakem Mustafa Aydın'ın ofsayt kararı ile geçersiz sayıldı.

Her iki takımın genç kadrosu, sahadaki mücadelenin hayli çekişmeli geçeceğini gösteriyor.

Maçın ilk yarısı 0-0 golsüz berabere sonuçlandı. İlk yarının özetini aktaracak çok önemli bir pozisyonun olmadığını ve her iki takımın da tribünleri dolduran yaklaşık 100 kadar seyirciyi mutlu edecek bir futbol ortaya koyamadıklarını belirtelim ve ikinci yarıdaki dakikaların Çankırı Belediyespor'a gol ve goller getirmesini dileyelim.

İKİNCİ YARI
Maçın ikinci yarısına ev sahibi takımın vuruşuyla başlandı.

Adıyamanspor - Çankırı Belediyespor karşılaşması her iki takımın da gol kaydına muvaffak olamaması nedeniyle 0-0 golsüz berabere tamamlandı.

Bu sonuçla, Çankırı Belediyespor ligin 6'ncı haftasında puanını 5'e yükselterek çıktığı üçüncü deplasmandan ilk kez puanla evine dönüyor.

Grupta oynanan diğer maçların sonuçları şöyle:
A.Sebatspor:  0 - 1  İskenderun DÇ                   
Alanyaspor:  1 - 1  Yeni Malatyaspor          
Bozüyükspor:  1 - 0  Mardinspor          
Bugsaş Spor:  0 - 0  Beypazarı Şekerspor          
Göztepe:  2 - 0  Turgutluspor          
Hacettepe:  2 - 0  Çorumspor          
Sarıyer: 0 - 0  Gebzespor 
Körfezspor: 0 - 1 Bandırmaspor

Maçların tamamlanması ile gruptaki lider yine Bandırmaspor. Körfezspor deplasmanından tek golle 3 puanı elde eden liderin puanı 16. Ligin ikinci sırasında İskenderun D.Ç 14 puanla yer alırken, Bozüyükspor 12 puanla 3'üncü, Göztepe ve Hacettepe 11 puanla 4 ve 5'inci sırada yer alıyor.

HAKAN YILMAZ: NİZAMİ GOLÜMÜZ VERİLMEDİ
Maç sonrası 90 dakikalık mücadelenin değerlendirmesini aldığımız teknik direktör Hakan Yılmaz "Kazanmamıız gereken bir maçı beraberlikle bitirdik. Zemin çok kötüydü rana buna rağmen Rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. İlk yarıda Furkan'ın ayağından kazandığımız iki golden birinin ofsayt ile hiç bir ilgisi yoktu. O golü hakem vermiş olsaydı, maçın skoru 5-0 olabilirdi. Yine de nemli ilk kez deplasmandan puan çıkardığımız için mutluyum. Bu sonucu bir başlangıç olarak kabul edebiliriz. Takımın kazanma azmi hiçbir zaman kaybolmadı. Bundan sonra da kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarın bizlerden galibiyet ve beraberinde 3 puanlık maçlar beklediğininin bilincindeyim. Bugün de bunun için çocuklarım ter akıttı." dedi.

TOLGA SAKATLANDI
Öte yandan defansın önemli isimlerinden Tolga, maçın 87. dakikasında sakatlanarak oyun dışı kaldı. Arka adelesinde yırtık olduğu tespit edilen Tolga'nın Ankara'da tedavi altına alınacağı ve kesin değerlendirmenin yapılacak kontrollerle ortaya çıkacağı öğrenildi.

Fotoğraflar: Adıyamanspor ile oynadığımız karşılaşmadaki ilk onbirimiz ve maçtan görüntüler. Son kare ise rakibimiz Adıyamanspor'un ilk onbiri. (Fotoğraflar için Adıyaman'dan Mustafa Polat'a teşekkür ediyoruz - sözcü18.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler