İlk toplantıda durumu değerlendireceğiz

"İlk toplantıda durumu değerlendireceğiz"

TŞOF ve TESKOMB toplantıları için Antalya'da bulunan Şoförler Odası Başkan Necati Akdoğan, Sözcü18'in sorularını yanıtladı.

Çankırı Şoförler Odası Başkanı Necati Akdoğan, Antalya'dan ses vedi...

"Birisi bu vurguna son vermeli" başlıklı haberimizle ilgili olarak kendisine ulaştığımız Çankırı Şoförler Odası Başkanı Necati Akdoğan, haberimizdeki iddialarla ilgili sorulara yanıt verdi.

"Birisi bu vurguna son vermeli" başlıklı haberi
okumayanlar için - TIKLA

Oda Başkanı Akdoğan "Pazartesi'den Perşembe'ye kadar TESKOMB bünyesi içindeki toplantıya, perşembe gününden bu yana da TŞOF Başkanlarının iştirak ettiği etkinliğe katıldığım Antalya'dayım. Program Cumartesi günü akşamı sona erecek" dedi.

Şoförler Odası Başkanı Akdoğan sözlerini sürdürerek "Yapmış olduğunuz haberden arkadaşlarımın bilgilendirmesi ile haberdar oldum. Sizin gündeme getirdiğiniz konu bugün burada yapılan toplantıda da aramızda konuşuldu. Bu sorunla ilgili burada bazı kararlar alınacak. Alınan kararlar doğrultusunda Çankırı'ya döndüğümde, yönetim kurulumla yapacağım ilk toplantıda ele alacağımızı düşünüyorum. Sizlere daha doğru bilgiler vermek için izin istiyor, yönetim kurulu toplantısı sonrası görüşebileceğimizi bilmenizi isterim" dedi.

Haber Merkezi olarak Akdoğan'a "Çankırı'nın ilçelerinde Çerkeş ya da Ilgaz'da sizin 15 tl'ye satışa sunduğunuz dosya, 25 tl'den satılıyormuş. Bu durumun da düzelmesi mümkün mü?" diye sorduğumuz ikinci soruya Akdoğan "Çankırı'ya dönüşümde bu konuların tamamını çözeceğimizi düşünüyorum" diyerek konuşmayı bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler