Kasımpaşa: 1 - Beşiktaş: 1

Kasımpaşa: 1 - Beşiktaş: 1

Beşiktaş'ta yeni hafta yeni umutları yeşertmedi... Kasımpaşa deplasmanında 1-0 öne geçen siyah beyazlılar 85'te yediği golle 1 puana razı oldu. Ligde üst üste 5. maçından da 3 puan alamayan Kartal'ın ağır kan kaybı devam etti.

Süper Lig’in 15. haftasının açılışında Beşiktaş deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ligde son 4 maçtır mağlup olan siyah beyazlılar 5. maçta da kazanamadı ve 1 puana razı oldu.

Ligde son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş kritik haftada yine kan kaybetti. Teknik direktör Sergen Yalçın ile yola devam kararı alan Kartal yeni bir sayfa almak için çıktığı Kasımpaşa karşısında öne geçtiği maçta 1-1 berabere kaldı.

FIRSATLARI CÖMERTÇE HARCADI

Genç yıldızı Can Bozdoğan’ın attığı harika golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan siyah beyazlılar ikinci yarıda farkı açmak için bulduğu fırsatları cömertçe harcadı.

İkinci yarının son 20 dakikasında baskısını iyice arttıran ev sahibi Kasımpaşa 85’te bulduğu golle beraberliği yakaladı.

Bu sonucun ardından puanını 21’e çıkaran Beşiktaş maç fazlasıyla 9. sıraya çıktı. Son 4 maçta 2. puanını alan Kasımpaşa ise 11 puana yükseldi ve düşme hattından uzaklaşamadı.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:

Beşiktaş, Can Bozdoğan’ın golü ile 12. dakikada öne geçti. Ceza sahası dışında savunmadan dönen topu önünde bulan Can Bozdoğan, ilerleyerek ceza yayının hemen gerisinde hafif sol çaprazdan uzak köşeye yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı Harun Tekin’in solundan ağlarla buluşturdu.

85’de Kasımpaşa, Umut Bozok’un golü ile maçta eşitliği yakaladı. Ryan Donk’un pasıyla topla buluşan Evren Eren Elmalı’nın sol kanatta yerden ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Umut Bozok, altıpas içinden gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Ersin Destanoğlu’nun yanından ağlara gönderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler