Kim takar corona'yı! Çankırı'da cemaatle cenaze namazı kılındı!

Kim takar corona'yı! Çankırı'da cemaatle cenaze namazı kılındı!

TBMM 24, 25 ve 26'ncı dönem Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz ile iş insanı Kamil Filiz'in annesi Kiraz Filiz, Ankara'da vefat etti. Ahmet Yesevi Camisinde toplu halde imam nezaretinde cenaze namazı kılındı.

TBMM 24, 25 ve 26. dönem AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz ile iş insanı Kamil Filiz'in annesi, Çankırı'nın ilk sanayicilerinden İsmail Filiz'in muhterem eşi Kiraz Filiz (83), dün gece yarısı Ankara'da vefat etti.

Yakalandığı Alzheimer hastalığı nedeniyle yaklaşık 8 yıldır evde tedavi gören merhum Kiraz Filiz'in cenazesi haber yayına hazırlanırken Ankara'dan yola çıkartıldı. Belediye gasilhanesinde yapılacak hazırlık ve sonrası ikindi vakti Ahmet Yesevi'de kılınacak cenaze namazı sonrası Çankırı Sarıbaba Aile Mezarlığında toprağa verilecek.

AHMET YESEVİ'DEN SON DAKİKA GÖRÜNTÜLERİ

huseyin-filiz-anne-cankiri-cenaze-resim-012.jpg

huseyin-filiz-anne-cenaze-resim-012.jpg

cankiri-huseyin-filiz-cenaze-resim-01222.jpgi

Ahmet Yesevi Camiinde okunan ikindi namazı ile birlikte cami avlusuna AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen gelerek Hüseyin Filiz ve ailesine taziye dilediler. Ahmet Yesevi Camisine taziyeye gelenler arasında AKP İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik ile İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık da vardı.

Hüseyin Filiz'in Başkan Esen'le uzun sohbet etmesine karşın AKP milletvekili Çivitcioğlu ile diyalog kurmadığı görüldü. Cami avlusunda Sağlık-Sen Çankırı Şube Başkanı Tuna Dinç ile milletvekili Çivitcioğlu'nun hararetli sohbeİlti dikkatlerden kaçmadı.

salim-tuna-dinc-cenaze-huseyin-filiz-resim-012.jpg

CAMİ İMAMI CENAZE NAMAZINI KILDIRDI
Öte yandan corona virüsü nedeniyle camilerde 'imam' tarafından namaz kıldırılmamasına karşın, Ahmet Yesevi'de bugün cenaze namazı kılındı. Cami imamı, cemaate 1'er metre mesafede durmalarını söyledi. Az sayıda cemaat imamın dediklerini uyguladı ve kılınan cenaze namazı sonrası merhume Kiraz Filiz'in naaşı Sarıbaba'daki aile kabristanına defnedilmek üzere camiden götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler