Konyaspordan Eşref, 3 yıllığına mavi-beyazlı

Konyaspor'dan Eşref, 3 yıllığına mavi-beyazlı

Çankırı (Belediye) Spor transfere kaldığı yerden devam ediyor.

Takıma kazandırılan son isim Konyaspor'dan lisansı ile birlikte 3 yıllığına transfer edilen orta saha oyuncusu Eşref Koçak.

Önümüzdeki sezona güçlü bir kadro ile girme gayretinde olan Çankırı (Belediye) Spor, son on gündür sürdürdüğü çalışmalar sonucunda bugün Ankara'da önemli bir ismi renklerine kazandırdı. Geçen sezon Konyaspor'un BankAsya ligi maçlarında başarılı performansı ile dikkatleri çeken 1990 doğumlu orta saha oyuncusu Eşref Koçak imza sonrası yaptığı açıklamada "Yaklaşık 15 gündür sürdürdüğümüz görüşmelerde mutlu sona nihayet ulaştık. Çok sevinçliyim. Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hedefleri olan bir takımda futbol oynayacağım için kendimi şanslı hissediyorum." dedi.

"Bayan bir kulüp başkanı nasıl değerlendiriyorsun?" sorumuza ise genç ve başarılı oyuncu Eşref Koçak "Alışık olmadığımız bir durum! Basından takip ettiğim kadarı ile bir hayli ilgi gören bir başkanımız var" diyerek durumdan hoşnut olduğunu dile getirdi.

İmza töreni sonrası Başkan Sevda Karaali Şireci, Anadolu Gösteri Merkezinde, futbolcular ve teknik direktör Hakan Yılmaz ve sportif direktör Atilla Gerin'in de katıldığı bir akşam yemeği verdi. Neşe içerisinde geçen yemekte, konu dünya kupasını kimin kazanacağı üzerineydi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Hatayspor'dan Murat Çaydemir de mavi-beyaz renklerle 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

EFOR TESTLERİ BUGÜN YAPILACAK
Yeni sezon hazırlıkları için hazırlanan program çerçevesinde, bugün Çankırı (Belediye) Spor futbolcuları efor testinden geçirilecekler. Gruplar halinde sabah saat 08.00'den itibaren efor testine girecek olan futbolcular, aynı gün akşam Anadolu Gösteri Merkezinde düzenlenecek yemek sonrası, Ilgaz - Yıldıztepe'ye hareket edecekler.

On gün süresince Armar - Yıldıztepe'de oksijen depolayacak olan takım, 3 günlük tatil yaptıktan sonra bu kez program dahilinde Kızılcahamam - Patalya otelde kampa girecekler. Kamp çalışmaları devam ederken, takımın eksiklikleri doğrultusunda 3 ya da 4 yeni transfer daha yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler