Kulüpte kongre tarihi 9 Ocak 2011

Kulüpte kongre tarihi 9 Ocak 2011

Önceki gün yaptığı açıklama ile "Başkanlık görevimden

istifa ediyorum. Kulüp olağanüstü kongreye gidiyor" diyen Başkan Şireci, bugün Çankırı'da futbolcular ve teknik kadro ile bir toplantı yaptı.

Başkan Şireci'nin yaptığı toplantı sonrası kulüp yönetiminden basın kuruluşlarına gönderilen açıklamada "yeni kongre tarihi" duyuruldu.

"Çankırı Belediyespor Yönetim Kurulu'nun basın açıklaması" başlığı altında gönderilen açıklama şöyle:

"Mevcut yönetim kurulu 09 Ocak 2011 tarihinde daha geniş katılımlı bir yönetim oluşturmak amacıyla Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştır.

Çankırı Belediye Spor Kulübü olarak devam eden projelerimizin, sportif tesis yapmak üzere aldığımız yeni binamızın bakım onarım uygulamalarını hayata geçirirken karşılaştığımız zorlukları kolay aşabilmek ve hızlı yol alabilmek için daha güçlü bir yönetime ihtiyaç duyulmuştur.

Bu noktada mevcut yönetim kurulu 09 Ocak 2011 tarihinde daha geniş katılımlı bir yönetim oluşturmak amacıyla Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştır. Bu karar görülen ihtiyaç üzere doğmuş olup; yönetimi bırakmak adına değil aksine, futbol dünyasında projeleriyle anılan Başkanımız Sevda Karaali Şireci'nin Çankırı Belediyespor'u hedeflerine ulaştıracak güçlü bir yönetim oluşturma sürecidir.

Kongre tarihine kadar yönetim kurulumuz ve Kulüp Başkanımız Sevda Karaali Şireci görevini ve projelerini sürdürmeye devam edecektir.

Kamuoyuna, Çankırı Belediyespor camiasına ve tüm futbol severlere duyurulur."

SÖZCÜ18'İN KONGRE TARİHİ İLE İLGİLİ YORUMU
Kulüp yönetiminin "Olağanüstü Kongreye gitme kararı" olarak tespit etmiş olduğu "kongre tarihi" hiç de "olağanüstü" gibi değil!

Bildiğimiz o ki; "olağanüstü" sözlük anlamı ile birlikte "aciliyet" içerenen bir durumu arzederken, tespit edilen 9 Ocak 2011 tarihi, bugün itibariyle yaklaşık 2 ay 3 haftaya tekabül etmekte, yani toplamda 80 günü aşan bir süreyi kapsamakta. Ve böylesi bir süre de normal tarihin dışında yapılan kongreyi "olağanüstü" olarak adlandırmakta birazcık zorlanmaktayız.

CAMİA OLARAK 48 SAATTİR YAŞADIKLARIMIZ
NE ANLAMA GELİYOR?

Bunun yanısıra Sözcü18.com'un Başkan Şireci'ye "Camia olarak son 48 saattir yaşadıklarımız yaklaşık 80 gün sonra yapılacak bir kongre için miydi?" şeklindeki sorumuz bakın nasıl yanıt buldu:

"Siz de uzun zamandır bu yönetime sermaye açısından güçlü isimler arıyordunuz, buldunuz mu? Yeni oluşacak olan yönetim kurulunda mevcut yönetime katkı verebilecek isimlere yer açmak için böylesi bir süreci yaşamımız gerektiğine inanıyorum. Bunun yanı sıra yeni tesisin hayata geçmesi konusunda güçlü bir yönetim kadrosuna ihtiyaç var. Kongre için açıklanan tarihin böylesine uzun denilebilecek bir zamanda olmasının altında bu yatıyor. Ben şahsen kongre tarihinin daha öne alınması konusunda öneride bulundum ama, yönetim kurulumuz 9 Ocak 2011'i uygun gördü."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler