Kum yığını bir cana maloldu

Kum yığını bir cana maloldu

Çerkeş ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik

kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Samsun'dan İstanbul yönüne doğru gitmekte olan Kenan Ezin (30) yönetimindeki 34 EB 2334 plakalı özel otomobil, Çerkeş yakınlarında çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılan yolda kum yığınına çarptı.

Meydana gelen kazada Bedirhan Bol (2) yaralı olarak kaldırıldığı Çerkeş Devlet Hastanesinde yaşamını yitirirken, sürücü Kenan Ezin, Ali Ezin (70), Havva Gülüran (45) ve Sümeyra Bol (27) yaralı olarak kaldırıldıkları Çerkeş Devlet Hastanesinde yapılan ilk tedavileri sonrası Karabük Devlet Hastanesine nakledildiler.

Kaza ile ilgili soruşturma başlanırken, E-80'de sürdürülen duble yol çalışmalarında, bugüne kadar yaşanan kazalar, yüklenici firmalara gerekli dersi vermiş olmamalı ki, hala yeterli önlemin alınmaması, özellikle bölgeye ilk kez gelen araç sürücülerinin beklenmedik sürprizler sonucu böylesi kazalar yaşamasına neden oluyor.

ÇERKEŞ YOLU, XKAZA ENKAZLARI İLE DOLU
Öte yandan Çerkeş - Kurşunlu arasındaki karayolunda son bir 4 gündür yaşanan kazaların enkazları seyir halindeki sürücüleri tedirgin ediyor.

Çerkeş yönünden Kurşunlu'ya doğru giden araçlar, yolun sağında kaza sonucu yanan tutkal yüklü TIR dorsesi ile birlikte, iki ağır tonajlı kamyonun çarpışması sonrası görüntülerin kazaların üzerinden 3 günden daha fazla zaman geçmiş olmasına karşın hala karayolu bitişiğinde görmeleri, araç sürücülerini ve yolcuları tedirgin ediyor.

Özellikle iki ağır tonajlı kamyonun çarpışma sonrası oluşan görüntünün yaklaşık 72 saattir olay yerinden kaldırılmamış olmasına bir anlam veremeyen sürücüler "Böylesi görüntülerin olaydan günler sonrası hala sanki yeni meydana gelmişcesine olay yerinde durması, seyahat halinde olan bizleri oldukça tedirgin etmekte ve canımızı sıkmakta" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler