Malatya deplasmanına 5 astan yoksun gidiyoruz

Malatya deplasmanına 5 as'tan yoksun gidiyoruz

Bayram öncesi kendi evinde ligin en kötü

maçını oynayarak İskenderun D. Çelikspor'a 2-0 yenilen mavi-beyazlı Çankırı Belediyespor, bugün Malatya'ya uçuyor..

Anadolu Jet'in Ankara'dan saat 22.00'de Malatya'ya hareket edecek olan 18 kişilik takım kadrosunda 5 as oyuncu yer almıyor. Sarı kart cezalısı durumuna düşen Furkan ile birlikte kırmızı kart cezalısı Uğur ve sakatlığı devam eden Metin ile, hafta içi antrenmanlarda sakatlanan Eşref ve Aytaç Malatya kadrosunda yoklar. Ali Çevik ve Uğur Akbaba ise sakat olmalarına karşın 18'lik kadroda yer buldular. Her iki futbolcunun tedavileri maç saatine kadar sürecek.

HAKAN YILMAZ: GENÇLERE GÜVENMELİYİZ
Bayram öncesi kendi sahamızda alınan 2-0'lık yenilgi için "Ligin başından bu yana ilk kez takım olarak kötü bir futbol oynayarak yenildik. Takım böylesi bir hakkını kullanmış oldu. Bir daha böylesi bir futbol oynama şansımız olmaz" dedi. Hakan Yılmaz, Malatya maçı ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Kendi evimizde takım olarak kötü bir futbol oynayarak 2-0 yenildiğimiz maçı geride bırakmalıyız. Böyle de olması gerekiyor. Kaybedilen maçlarda takılı kalmamak gerekir. Lig devam ediyor.

Bu yüzden yarın oynayacağımız karşılaşma takım için hayli önemli. Şayet yukarılarda olma gibi bir çabamız ve hedefimiz var ise bunu gerçekleştirmenin başlangıcı olmalı. Genç bir kadroya sahibiz ve bu genç arkadaşlarımızla hedeflerimize ulaşacağız."

HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU
Yarın saat 13.30'da Malatya İnönü Stadında oynanacak olan maçını yönetecek hakemler de belli oldu. Maçın orta hakemi Aydın bölgesinden Polat Mersin. Yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden İbrahim Akmazlar ve İbrahim Bekler yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler