Mardinsporu zor da olsa geçtik: 3-2

Mardinspor'u zor da olsa geçtik: 3-2

22 puanlı iki takımın düşme hattında kurtulma mücadelesini kazanan taraf Çankırı Belediyespor oldu.

Çankırı Belediyespor bugün kendi evinde Mardinspor ile karşılaştı ve Furkan, Ali Yakup ile Gürkan'ın penaltıdan attığı gollerle karşılaşmayı 3-2 kazanmasını bildi.

Çankırı'da gece hafif şekilde yağan yağmur şu saatlerde yerini güneşe bırakmış durumda. Saha futbol oynamaya elverişli. Maçı şeref tribününde izleyenler arasında Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile Mardin milletvekili Süleyman Dönmez, Çankırı Barosu Başkanı Av. İdris Şahin ile Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu vardı.

ÇANKIRI BELEDİYESPOR: 3 - MARDİNSPOR: 2

Stat: Çankırı Atatürk

Hakemler: Murat Özcan ***, Metin Cebeci ***, Salim Şanlıer ***

Çankırı Belediyespor: Selahattin *, Samet ***, Metin ***, Tolga **, Celal ***, Ali Yakup *** (dk. 84 Rıdvan *), Lokman **, Gürkan *** (dk. 88 Önder *), Uğur ** (dk. 75 Aykut **), Ali Çevik **, Furkan ***

Mardinspor: Emin *, Doğan **, Ömer Faruk *, Recep *, Serdar ** (dk. 81 Lokman *), Aytek *, İbrahim * (dk. 81 Tuncay *), Mehmet ***, Alim *, Serkan *, Soner *

Sarı kart: Dk. 19 Soner (Mardinspor)

Kırmızı kart: Dk. 80 Emin Sarı (Mardinspor)

BİRİNCİ YARI
Orta hakem Murat Özcan'ın düdüğü ile karşılaşmaya kırmızı-beyaz forma ile sahada yerini almış olan Çankırı Belediyespor'un vuruşu ile başladı.

Maçın 30. dakikasında konuk ekip kazandığı serbest vuruştan top kaleci Selahattin'den döndü ve boşta kalan topu 15 numaralı rakip oyuncu Mehmet Balcı kafayla filelerimizle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

GOOOLLLL... Kırmızıi-beyazlılar 40. dakikada derinlemesine atılan uzun hava topunu iyi yükselen Furkan Aydın, kafayla topu kalecinin uzanamayacağı köşeye bırakarak durumu eşitledi: 1-1

İlk yarıda yaşanan karşılıklı ataklar başka gol getirmedi ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik skorla gittiler.

VE İKİNCİ YARI
Maçın ikinci yarısı konuk ekip Mardinspor'un başlama vuruşuyla başladı.

GOOOOLLL... Mardinspor kalesi önünde geliştirdiğimiz ataklar nihayet sonuç verdi ve dakikalar 66'yı gösterirken Ali Yakup'un ayağından kazandığımız golle skoru 2-1 lehimize çevirdik.

GOOOOLLL... Maçın 80. dakikasında kaleci Emin'in forvet oyuncumuz Gürkan'ı dirsekle müdahalesine orta hakem Murat Özcan tereddütsüz penaltı noktasını göstermekle birlikte kaleci Emin'e de kırmızı kart gösterdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Gürkan İzmirlioğlu, skoru 3-1'e getirdi.

Dakikalar 89'u gösterirken 10 kişiyle sahada mücadele eden konuk ekip, Mehmet Balcı ile kalemizde bir gol daha buldu ve tabeladaki farkı bire indirdi: 3-2

Maçta başka gol olmayınca tehlikeli bölgede bulunan iki takımdan Çankırı Belediyespor haftayı 3 puanla kapatarak puanını 25'e çıkardı. Sıralamadaki diğer takımların da kazanması nedeniyle puan sıralamasındaki 14'üncülüğümüz bu hafta da devam ediyor.  Haftanın sürprizini ise kendi evinde Bandırmaspor'u 3-2 yenen Adıyamanspor yaptı.

Grupta dün oynanan maç sonuçları:
Göztepe A.Ş.: 3 - Bozüyükspor: 1
A. Sebatspor: 1 - Yeni Malatyaspor: 1

Bugün oynanan maçlarda alınan skorlar şöyle
Bugsaşspor: 1 - İskenderun D.Ç.: 0
Körfezspor: 3 - Çorumspor: 2
Sarıyer: 2 - Beypazarı Şekerspor: 1
Hacettepespor: 2 - Gebzespor: 0
Adıyamanspor: 3 - Bandırmaspor: 2
Alanyaspor: 3 - Turgutluspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler