Mavi-Beyazlıların Antalya kampı başladı

Mavi-Beyazlıların Antalya kampı başladı

İkinci yarıya yeni bir teknik ekiple hazırlanan mavi-beyazlılar, dün geldikleri Antalya - Kemer'de sabah idmanını neşe içerisinde tamamladılar.

İlk yarıda aldığı sonuçlarla taraftarını bir hayli üzen Çankırı Belediyespor, ligin ikinci yarısına teknik kadroda yaptığı kan değişikliği ile Antalya-Kemer'de hazırlanıyor.

Dün öğleden sonra Ankara'dan uçakla Antalya'ya gelen Kulüp Basın Sözcüsü Emirali Can yönetimindeki 32 kişilik mavi - beyazlı ekip, geçen yıl da devre arasında hazırlık yaptığı Rose Hotele yerleşti.

KAMPTAN GÖRÜNTÜLER

Akşam yapılan ter idmanı ile birlikte bugün sabah programlı antrenmanlara başlayan mavi-beyazlılarda yüzler gülüyor. Takımın yeni teknik patronu Sezai Yıldırım Kemer kampı ile ilgili olarak "Takımı yeni yeni tanımaya çalışıyorum. Söylenileni yapmaya çalışan arkadaşlar. Birlik ve bütünlüğü oluşturduk. Herşey çok güzel." dedi.

ŞU AN İÇİN TRANSFER YOK ANCAK!
Sözcü18'in "Takımın transfere ihtiyacı var mı?" şeklindeki sorusuna ise "Henüz erken. Ancak 15 Ocağa kadar sürecek çalışmalarımız içerisinde bir eksiklik tespit edersem bunu Kulüp Başkanımıza bildirir, transferin gerçekleşmesi yönünde talepte bulunurum. Ama şu an için böyle bir durum yok" dedi.

Günde çift idman ve 5-7-9 Ocakta yapılması düşünülen hazırlık maçları ile ligin ikinci yarısına hazırlanacak olan mavi-beyazlıların yeni teknik direktörü Yıldırım "Ligin ilk maçı olan A. Sebatspor karşılaşmasına kadar çalışmalarımız sürecek. Deplasmanda oynayacağımız maça buradan gideceğiz" dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI RAKİPLERİMİZ BELLİ DEĞİL
Ligin ikinci yarısına kamp çalışmaları ile birlikte üç hazırlık maçı oynayarak başlayacak olan mavi-beyazlıların hangi takımlarla maç yapacağı henüz kesinlik kazanmadı. Teknik Direktör Yıldırım "Ekip arkadaşlarım konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlık maçlarının programı kısa süre içerisinde belirlenecek" dedi.

EMİRALİ CAN: DÜNÜ UNUTUP GELECEĞE BAKALIM
32 kişilik Antalya - Kemer kampına başkanlık eden kulüp basın sözcüsü Emirali Can ise yaptığı açıklamada "Dün yaşanılanlar herkesce bilinmekte. Dünü bırakıp yarınlara bakmakta fayda var. Burada çok güzel bir ortam mevcut. Takımdaki futbolcu kardeşlerimiz yeni teknik ekiple büyük bir uyum içerisinde. Herkesin yüzü gülüyor. Kampın takıma çok şeyler katacağını düşünüyorum. Çankırı Beledyespor olarak hakettiğimiz sonuçları ikinci yarıda alacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

BAŞKAN ŞİRECİ, KONGRE SONRASI KEMER'DE OLACAK
Öte yandan haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre 15 Ocak tarihine kadar sürecek olan Kemer kampına Başkan Şireci'nin 9 Ocak Pazar günü yapılacak olan kulübün kongresinden sonra katılacağı öğrenildi.

Kongre ile ilgili hazırlıkların son aşamaya geldiği ve büyük olasılıkla Sevda Karaali Şireci'nin dışında başka aday çıkmayacağı da edinilen bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler