Mehmet Ali Karamemiş: Bayramlar beni küçük şeylerle mutlu olabilmenin muazzam güzelliğine götürüyor

Mehmet Ali Karamemiş: Bayramlar beni küçük şeylerle mutlu olabilmenin muazzam güzelliğine götürüyor

İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı, Çankırılı İş İnsanı Mehmet Ali Karamemiş, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Mehmet Ali Karamemiş mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olan, Yüce Rabbimizin bizlere ihsan eylediği nimetlere şükrümüzün ve Yüce Allah’a adanmışlığımızın en samimi, en halis niyetlerle gösterildiği mübarek Kurban Bayramı’nın, insanlığa, İslam alemine, necip Türk milletimize ve Allah yolunda, vatan ve millet yolunda kurban olmanın adı olan şehadet makamının ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Çankırılı kıymetli hemşehrilerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Bayramlarımız bizlere millet olma şuurunun yanı sıra, millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak; dini, ahlaki, kültürel ve toplumsal değerlerimizi hoşgörü ve sevgi ortamında yoğurarak hayatımıza hâkim kılmanın ve bu değerlerimizi gelecek kuşaklarımıza aktarmanın en önemli vesilelerindendir. 

Her bireyin haznesinde faklı anılar, farklı sevinçler, farklı duygular barındıran bayramlar, beni ise genellikle çocukluk ve gençlik yıllarıma, Çankırı’ya, Endüstri Meslek Lisesi’nde okuduğum yıllara, Orta’nın Kalfat kasabasında yokluklar içerisindeki hayat mücadelemize ve tüm olumsuz şartlara rağmen ailemizle, akrabalarımızla, arkadaşlarımızla bir arada olmanın sevincine, en saf, en duru haliyle küçük şeylerle mutlu olabilmenin o muazzam güzelliğine götürüyor. 

Hüzünler hayatımızın her zaman bir parçası olsa da, iyilikleri, güzellikleri, mutlulukları çoğaltmak dayanışma ruhuyla her şeyin üstesinden gelebilmek bizim milletimizin geçmişten bu güne şiarı olmuş, milli mücadelede olduğu gibi yüreklerimizin toplu vurduğu anlar, milletimizi her zaman dirilişlere, şahlanışlara, zaferlere ulaştırmıştır.

İşte, bayramlar da toplumun hangi kesiminden olursak olalım, aynı sofrayı paylaştığımız, aynı duyguları hissedip, sevinçleri, hüzünleri bir yaşadığımız en müstesna anlardır. Bu özel anların hayatımıza her anlamda bereket katmasını, milletimizin ve memleketimizin refah ve huzuruna vesile olmasını diliyorum."

(Bu bir reklamdır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler