Moldova: 0 - Türkiye: 4

Moldova: 0 - Türkiye: 4

A Milli Takımımız Moldova'yı kendi evinde Cenk Tosun (2), Deniz Türüç ve Yusuf Yazıcı'nın golleriyle 4-0 mağlup etti.

Milli takımımız Andora'nın ardından Moldova'yı da geçmeyi başardı. Moldova önünde adeta şov yapan ay yıldızlılar sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

UEFA EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda Türkiye gruptaki 6. maçında Türkiye deplasmanda Moldova'yı 4-0'lık skorla mağlup etti ve puanını 15'e çıkararak zirve ortağı konumunu korudu. Türkiye'ye galibiyeti 37'de ve 79'da Cenk Tosun, 57'de Deniz Türüç ve 89'da Yusuf Yazıcı'nın golleri getirdi.

Türkiye gruptaki 7. maçında 11 Ekim'de Arnavutluk'u konuk edecek. Milliler daha sonra 14 Ekim'de Fransa'nın konuğu olacak. Öte yandan Arnavutluk da sahasında ağırladığı İzlanda'yı 4-2 yenerek İzlanda'nın 12 puanda kalmasını sağladı.

MOLDOVA: 0 - TÜRKİYE: 4

Stat: Zimbru
Hakemler: Davide Massa, Filippo Meli, Alberto Tegoni (İtalya)

MOLDOVA: Koşelev, Graur, Mudrac, Efros, Reabciuk, Cebotaru, Turcan, Ionita (Dk. 81 Ghecev), Suvorov (Dk. 75 Rozgoniuc), Ginsari (Dk. 68 Cemirtan), Sandu

TÜRKİYE: Mert Günok, Mehmet Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Dorukhan Toköz (Dk. 87 Abdulkadir Parmak), Ozan Tufan, Deniz Türüç, İrfan Can Kahveci (Dk. 80 Yusuf Yazıcı), Kenan Karaman (Dk. 70 Hakan Çalhanoğlu), Cenk Tosun

Goller: Dk. 37 ve 79 Cenk Tosun, Dk. 57 Deniz Türüç, Dk. 88 Yusuf Yazıcı (Türkiye)

PUAN DURUMU VE BUNDAN SONRASI
UEFA EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda Türkiye yolculuğuna devam ediyor. Milli Takım, deplasmanda Moldova’yı 4-0 yenerken 6 maç sonunda puanını 15’e yükseltti ve Fransa ile zirvede aynı puanla yalnız kaldı. İzlanda da deplasmanda Arnavutluk’a 4-2 yenilince 12 puanla zirvenin 3 puan gerisine düştü. Bu sonuçların ardından grubumuzda oluşan güncel puan durumu da gecenin en çok merak edilen konuları arasına girdi. Bitime dört maç kala Türkiye, avantajlı konuma geldi.

Türkiye gruptaki 7. maçında 11 Ekim’de Arnavutluk’u konuk edecek. Milliler daha sonra 14 Ekim’de Fransa’nın konuğu olacak. 14 Kasım’da ise İzlanda’yı konuk edecek olan Ay-Yıldızlılar, grubun son maçında 17 Kasım’da Andorra’ya konuk olacak.

TÜRKİYE’NİN KALAN MAÇLARI: Arnavutluk, Fransa (D), İzlanda, Andorra (D)

FRANSA’NIN KALAN MAÇLARI: İzlanda (D), Türkiye, Moldova, Arnavutluk (D)

İZLANDA’NIN KALAN MAÇLARI: Fransa, Andorra, Türkiye (D), Moldova (D)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler