Ölüm yağdırırken canım daha kıymetli diye bağırıyordu

Ölüm yağdırırken canım daha kıymetli diye bağırıyordu

4 kişiyi öldüren emekli şoför,

yaşadıklarını anlattı.

Biri çocuk 4 kişiyi öldüren emekli şoför, camide karşılaştığı üvey damadının kendisine “Şerefsiz ne işin var burada. Utanmadan camiye mi geliyorsun” dediği için tartıştıklarını ve damadın elini beline götürür gibi yapması üzerine de paniğe kapılarak silahını çektiği öğrenildi. Katliamcı yakalanınca ‘Pişmanım’ dedi.

Avcılar’da Tahtakale Mahallesi Şükrüye Yokuş Camii avlusunda önceki gün meydana gelen olayda işçi emeklisi Mustafa Şenkaloğlu, ruhsatsız tabancasıyla camii avlusunda tartıştığı damadı Ramazan Kasa ve 4 yaşındaki oğlu Furkan Kasa’yı öldürdükten sonra evine gittiği imam nikahlı eşi Meryem Oktay ile kızı Leyla Kasa’yı kurşun yağmuruna tuttu. Polise teslim olan Mustafa Şenkaloğlu, pişman olduğunu söyleyerek, “Akrabalarımı öldürdüm, yeğenimi öldürdüm, nasıl insan içine çıkacağım. Çok pişmanım” dediği öğrenildi. Zanlının ifadesinde Ramazan Kasa’dan eve gelip gitmemesi konusunda kendisini tehdit ettiği ve aralarında bu yüzden 4-5 defa şiddetli tartışma yaşandığını söylediği kaydedildi. Şenkaloğlu, son olarak Kasa’nın ileri giderek kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü. Şenkaloğlu’nun geçen haziranda Küçükçekmece Savcılığına Ramazan Kasa aleyhine suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

NELER YAŞANDI, HATIRLAMIYORUM...
Olay günü camii çıkışında Ramazan Kasa ile tesadüfen karşılaştığını söyleyen Şenkaloğlu’nun, “Beni görünce bir anda hiddetle haraket etmeye başladı. Şerefsiz senin burada ne işin var? Utanmadan bir de camiye mi geliyorsun?” diyerek üzerine geldiğini bir ara elini beline atar gibi yapması üzerine paniğe kapılarak silahını çektiğini, söylediği öğrenildi. Ramazan Kasa’yı vurduktan sonra neden eve gittiği sorusuna ise Şenkaloğlu’nun, “Kanlar içinde yatarken görünce bir ara pişman oldum. Eve gidin Ramazan’ı vurdum sahip çıkın demek düşüncesiyle gittim. Ama bilinçli değildim. Eve nasıl gittim neler yaşandı hatırlayamıyorum” dediği öğrenildi. (Kaynak: gazetevatan.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler