Osman Karadeniz 4'üncü kez Esnaf Odası Başkanı

Osman Karadeniz 4'üncü kez Esnaf Odası Başkanı

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na mevcut başkan Osman Karadeniz 4'üncü kez seçildi.

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı genel kurulu dün 100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Osman Karadeniz'in 4'üncü kez aday olarak girdiği seçimden tekrar galip gelerek 4 yıl daha koltuğunda kalmayı garantiledi.

karadeniz-yeni-baskan-cankiri-resim-01.jpg

Toplam 596 oy'un kullanıldığı seçimlerde iki sandıkta oy kullanıldı. Başkan adaylarından Osman Karadeniz toplamda 479 oy alırken, rakibi genç Taha Mutlu ise 96 oy aldı. Her iki sandıkta geçersiz oylar toplamı 21 olarak belirlendi.

Güven tazeleyen Başkan Osman Karadeniz’in listesinde şu isimler yer aldı

Asil Üyeler: Hüseyin Faruk Çamahmetoğlu, Sinan Aydın, Nihat Gökbayır, Erol Elaldı, Hasan Çiftçi, Zekeriyya Gün, Murat Atalı, Osman Aslan.

Denetim Kurulu Asil: Ahmet Akbıyık, Fırat Ölçek, Muharrem Bektaş.

OSMAN KARADENİZ'İN KONGREDE YAPTIĞI AÇILIŞ KONUŞMASI

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Karadeniz, şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Divan, Esnaf ve Sanatkarlar Oda'mızın kıymetli üyeleri

Çok değerli misafirler ve basınımızın güzide temsilcileri. Öncelikle Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın olağan genel kurul toplantısına şahsım ve kurullarım adına hoş geldiniz.

Odamızın kurucularını, bugüne kadar görev yapan başkanlarını ve yöneticilerini saygıyla anıyorum ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Değerli arkadaşlarım; Göreve geldiğimiz günden bu güne halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilerek çalıştık. Üyelerimizin menfaatleri için, çalmadık kapı, aşınmadık yol bırakmadık.

Değerli kardeşlerim; Biz tüm siyasi partilere eşit mesafede durarak, esnafımızın ve sanatkarlarımızın dertlerini sıkıntılarını gerekli mercilere iletme gayretinde olduk.

Odamızın imkanları ve sizlerin destekleri ile üyelerimizin iyi gününde, onların sevincini paylaşırken, kötü günlerinde de üzüntülerine ortak olduk. Pandemiden dolayı odamıza kayıtlı üyelerimize elimizden geldiği kadar maddi ve manevi desteklerde bulunduk.

Odamıza kayıtlı üyelerimize Valilik makamı tarafından uygun görülen meslek guruplarına pandemi döneminde gerekli izinler alınarak işlerine devam etme olanağı sağlanmıştır.

Ülkemizde meydana gelen doğal afet bölgelerine gücümüz nispetinde sosyal yardımlar yapılmıştır.

Kıymetli kardeşlerim; Ben de sizler gibi etten ve kemiktenim. Mutlaka hatalarım ve eksiklerim olmuştur ama asla bilerek yapmadım. İyi gününde ve kötü gününde yanında olduğum esnaf arkadaşlarımız gibi olamadıklarımız da vardır.

Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi takdir edeceğinize inanarak yönetim kurulu olarak, hepinize sağlık, sıhhatler ve işlerinizde başarılar dileğiyle genel kurulumuzun Çankırı’mıza ve tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler