Otomobil TIR ile çarpıştı: 3 ölü

Otomobil TIR ile çarpıştı: 3 ölü

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde karşı yönlerden gelen TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında, Turgutlu çıkışındaki Manisa Kavşağı’nda meydana geldi.Kazada, otomobil içerisinde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. Turgutlu’dan Manisa yönüne giden Şükrü Demirci yönetimindeki 11 EL 835 plakalı TIR, karşı yönden gelen Hasan Hüseyin Aktaş (37) yönetimindeki 45 N 0607 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası otomobil TIR’ın altında yaklaşık 30 metre sürüklenirken, sürücü Aktaş, İsmail Aktaş (60) ve Mustafa Öztürk (71) araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık, AKS 110 ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları muayenede otomobil içerisinde bulunan Mustafa Öztürk, İsmail Aktaş ve Hasan Hüseyin Aktaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. AKS ekipleri otomobil içerisinde sıkışan cesetleri çıkarırken, kazayı duyup olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

BU YOLU BİTİRMEMİZ GEREKİYOR

Salihli İlçesi’ndeki bir programdan dönerken tesadüfen olay yerinden geçen Manisa Valisi Celalettin Güvenç, kaza mahallinde incelemede bulundu. Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ve İlçe Emniyet Müdürü Kemal Yıldız da olay yerinde Vali Güvenç’e eşlik etti.

Gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşayan Vali Güvenç, "Çok üzücü bir kaza. Otomobilin burada girilmeyecek bir yola girdiğini görüyoruz. Şimdi daha iyi anlıyoruz ki bu yolu bitirmemiz bir kere daha ortaya çıktı. Arkadaşlarımız detaylı araştırmayı sürdürüyor. Çok üzücü görüntülerle karşılaştık. Yakınlarına sabır Ölenlere de Allah’tan rahmet diliyorum" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler