Özenç: Yeni yılda çok daha güçlü bir ÇANDEF

Özenç: Yeni yılda çok daha güçlü bir ÇANDEF

ÇANDEF Başkanı Özenç'in yayımladığı 2011 yılı mesajında, "hemşerilerimizin oluşturduğu güç, hiç şüphe olmasın ki 2011 yılında katlanarak artmaya devam edecektir" dedi.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Ömer Lütfi Özenç, 2011 yılı ile ilgili yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Özenç'in mesajı şöyle:

"Geride bıraktığımız 2010 yılında İstanbul’da yaşayan Çankırılılar olarak çok büyük gelişmeler yaşadık. Yıllardır verilen emeklerin sonucunda yükselmeye başlayan Çankırılılar'ın sesi, 2010 yılının ilk çeyreğinde büyük bir güce dönüşmüştür.

Aralık ayı içerisinde yapılan olağanüstü genel kurulumuzda ise, her biri kendi alanında birikimli olan değerli yönetim kurulumuz göreve talip olmuş, genel kurul delegelerimizin oy birliği ile bulunduğumuz göreve seçildik.

ÇANDEF etrafında birleşen hemşehrilerimizin oluşturduğu güç, hiç şüphe olmasın ki 2011 yılında katlanarak artmaya devam edecektir. İnsanımızın ve yöremizin birçok alanda gelişimine katkı sağlayacak olan ÇANDEF, sahip olduğu gücünün yansımalarını, kültürden ticarete, eğitimden siyasete birçok noktada hep birlikte göreceğiz.

ÇANDEF olarak 2010 yılını, bizlere kattığı bu güzelliklerle uğurluyoruz.

2011 yılında ÇANDEF çatısı altında beraber olacağımız, mutlulukları beraber yaşayacağımız bir yıl olmasını temenni eder, bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerime, ailelerine ve vatandaşlarımıza ülkemizin birlik ve beraberliği içerisinde sağlık ve mutluluk dolu yıllar dilerim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler