Özgür Özel: Üç Mehmetçiği kim vurdu?

Özgür Özel: Üç Mehmetçiği kim vurdu?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den çarpıcı iddia... Özel, "Üç askerimiz İdlib'de şehit oldu. Bu şehitlerimizi kim vurdu? Hangi örgüt vurdu? DEAŞ ile El Kaide arasında bir örgüt varmış, gizemliymiş. Bu örgütün vurduğu söyleniyor."

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda gündeme dair bir basın toplantısı düzenledi. Özel; Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe, Piyade Uzman Çavuş, Ramazan Demir ve Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı’nın İdlib’de şehit olmasıyla ilgili konuştu:

"Bu şehitlerimizi kim vurdu? Hangi örgüt vurdu? Bu sırtı sıvazlanan cihatçılar, bir gazetenin değimiyle gizemli örgüt… DEAŞ ile El Kaide arasında bir örgüt varmış, gizemliymiş. Bu örgütün vurduğu söyleniyor. Buna bir açıklık getirin. Üç Mehmetçiği kim vurdu?

O çok sevdiğiniz sırtını sıvazladığınız cihatçılar mı vurdu, vurmadıysa kim vurdu? Yoksa son dönemde Birleşik Arap Emirlikleri’yle, Mısır’la sürdürdüğünüz diyalog ve Suriye politikasında AKP’nin, ABD ile yakınlaşmasıyla ilgili yeni konjonktüre birileri yine Mehmetçiğin kanı üzerinden ayar mı veriyor?"

“UTANMAZ TERÖRİSTBAŞI KURU FASULYE 22 LİRA OLMUŞ”

Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın fahiş fiyatlara karşı harekete geçileceğini açıklamasının ardından Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen hal baskınlarına esprili bir şekilde atıfta bulundu. “Darbeci baklagiller var memlekette” diyen Özel, şöyle devam etti:

“Dün yeni bir algı operasyonu yaptılar. 9 ildeki 10 büyük ile baskın yaptılar. Yani meselenin kendisi şu, bizim suçumuz yok, bütün ahlaksızlık salatalıkta. Terörist kabakla mücadele ediyoruz, taze fasulyeyi zapturapt altına almadıktan sonra bu reisimize karşı kurulan bir tertiptir. Darbeci baklagiller var memlekette. Aslında her şeyin ucuz olması gerekirken, mercimek, salça, nohut, bulgur, kuru fasulye laf dinlemiyor. Utanmaz teröristbaşı kuru fasulye 22 lira olmuş. Yüzde 45 zamlanır mı adam bir ayda? Yazıkla olsun… Taze fasulye yüzde 68 artmış hükümeti zor durumda bırakmak için. Şeftali yüzde 81 zam almış, darbeci şeftali… Terörist başı yüzde 128 ile salatalıktır.”

“SOYLU İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRENİ GÖZALTINA ALSAN
TÜRKİYE’DEKİ SUÇLARIN 3’TE 1’İ İŞLENMEZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, kuzeni Mehmet Soylu’nun usulsüzlükle ilgili kamuyu zarara uğrattığı iddiasıyla inceleme başlatılan şirketin bir dönem ortağı olduğunun ortaya çıkmasına ilişkin de konuşan Özel, “Adeta İçişleri Bakanı değil suçişleri bakanı olarak nerede bir suç varsa ya bir yakını çıkıyor, ya da o suçlu ile fotoğrafı çıkıyor. Yani bir tane savcı hiçbir şey yapmasa Süleyman Soylu’nun selfilerine, Soylu’nun baş başa fotoğraflarına baksa, Süleyman Soylu ile fotoğraf çektireni gözaltına alsan Türkiye’deki suçların 3’te 1’i işlenmez” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler