Redhack’ten Gökçek ile ilgili bomba iddia!

Redhack’ten Gökçek ile ilgili bomba iddia!

Redhack grubu sözcüsünden Melih Gökçek'in özel hayatıyla ilgili bomba iddia...

melih gökçekAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter’daki hesabında Redhack Grubu üyelerinden Şirin Baba’nın (Redhack Sözcüsü) yakalandığını belirtti. Gökçek, “Geçmiş olsun Şirin Baba” şeklinde bir tweet attı.
 
Kızıl Hackerlar olarak bilinen ve toplumsal olaylara gösterdikleri duyarlılıkla tanınan Redhack grubu sözcüsü Halk TV’ye bağlandı ve flaş iddialarda bulundu.
 
“GÖKÇEK’İN EŞİ NE DİYECEK?”
Bir süre televizyon programlarında yer almayı düşünmediklerini belirten grup sözcüsü, bazı bakanlıkların yolsuzluk belgeleri üzerinde çalıştıklarını ve yakın zamanda bunu kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurdu. Kendisine “Şirin Baba”nın yakalandığı iddialarının sorulması üzerine Redhack Sözcüsü, “Evet yakalandım. Ben şu an cezaevinden bayram mesajı veriyorum” dedi. Redhack Sözcüsü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile ilgili de bir iddiada bulundu.
 
“Benim yakalandığımı iddia eden fışkiyecinin Ankara’da bir otelde çekilmiş fotoğraflarını inceliyoruz biz şu an. Bu fotoğraftaki ikiliyi eşi Nevin Hanımefendi gördüğünde ne tepki verecek bilemiyoruz. Az sabırlı olsun o. Ya da çıksın ‘Yok öyle bir şey, Redhack’in iddiaları yalandır’ desin, yalanlasın da görelim neler oluyormuş” dedi. Redhack Sözcüsü, bu fotoğrafları yayınlayacaklarını duyurdu.
 
Şirin Baba’nın bu iddiası, sosyal medyanın gündemine de bomba gibi düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler