Şampiyonaya Selahattin Düzbasan imzası

Şampiyonaya Selahattin Düzbasan imzası

Ilgaz'da yapılan Türkiye şampiyonasına Selahattin Düzbasan'ın Ilgaz İnşaat firması ana sponsor oldu.

12 Mart Cumartesi günü Ilgaz'da başlayan Türkiye Kulüplerarası Badminton Şampiyonasına Çankırılı işadamı, TBMM onur ödülü sahibi Selahattin Düzbasan imzasını attı.

Şampiyonaya Ilgaz İnşaat firması olarak ana sponsor olan işadamı Selahattin Düzbasan, şampiyonanın Ilgaz'a gelmesinde ve gerçekleştirilmesinde önemli rol oynadı. Yapılan anlaşma gereği Badminton Federasyonu tarafından Ilgaz'da bin adet badminton raketi ve topu, dikme ve file, eğitim kitapçığı ve eğitim CD'leri dağıtıldı.

Şampiyonanın açılışına başta Çankırı Valisi Şemsettin Uzun olmak üzere, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ilgaz Kaymakamı Cahit Çelik, İstanbul - Beykoz kaymakamı Aydın Ergün, Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin, Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik olmak üzere çok sayıda bürokrat ve vatandaş ile şampiyonanın ana sponsoru işadamı Selahattin Düzbasan da katıldı.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Şampiyonaya destek olma konusunda Sözcü18'e konuşan işadamı Selahattin Düzbasan "Eğitim hizmetlerinin daha sağlıklı yürümesi için yaptığımız yardımlara, çocuklarımızın ve gençlerimizin spor faaliyetlerinde de başarılı olmaları yönünde desteğimiz bugün olduğu gibi gelecekte de sürecek. Çankırı'da çocuklarımızın ve gençlerimizin çok daha iyi ortamlarda gerek eğitim gerekse spor yapmaları konusunda gücümüz oranında destek olmaya devam edeceğim" dedi.

Yarın sona erecek olan şampiyonaya 25 Kulüpten 174 sporcu katılıyor. Öte yandan şampiyona sonrası, Ilgaz’da eğitim veren okullar arasında “Ilgaz’da Okullar yarışıyor” projesi adı altında badminton müsabakaları yapılacağı öğrenildi.

Fotoğraf: Hüdaverdi Atik (Ilgaz)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler