SON DAKİKA! Hocahasan göletinde boğularak can verdi!

SON DAKİKA! Hocahasan göletinde boğularak can verdi!

Bugün gündüz saatlerinde Kurşunlu - Hocahasan göletine

serinlemek için giden kuzenlerden Hakan Işıldak boğularak can verdi.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre saat 14.00 sularında Hocahasan göletine kuzeni Erkan Küçükdemir ile giden Hakan Işıldak (23) serinlemek için girdiği göletten bir daha çıkamadı.

Yanındaki kuzeninin de yoğun gayretine karşın kurtarılamayan Hakan Işıldak'ın cesedine ulaşmak için gölette yoğun çalışma sürdürülmekte. Elde ettiğimiz ilk bilgilere göre Çankırı'dan giden bir kurtarma ekibi olay yerine ulaştı ve Hakan Işıldak'ın göldeki cesedini arama çalışmalarına başladı.

Üzücü haberin aileye ulaşmasından sonra Hakan Işıldak'ın yakınları da Kurşunlu - Hocahasan köyüne gittiler. Olayın duyulmasından sonra Çankırı Valisi Şemsettin Uzun'un da olay yerine gittiği öğrenildi. Ankara'dan yardım ekibi talebinde bulunulduğu da ilk gelen bilgiler arasında.

VE CESET GÖLETTE BULUNDU!
4 Haziran Cuma günü serinlemek için girdiği gölette boğularak can veren Hakan Işıldak'ı ulaşamayan arama kurtarma ekipleri çalışmalarını gece karanlığında sonlandırmışlardı. Bu sabah güneşin doğuşuyla birlikte yeniden başlayan arama çalışmaları sonucunda saat 07:30 sularında Hakan Işıldak'ın cansız bedeni göletten çıkarıldı.

Haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre Hakan Işıldak'ın cesedi otopsi için Ankara - Keçiören'deki Adli Tıp Merkezine getirildi. Yapılacak otopsi sonucu Hakan Işıldak'ın cenazesi şayet bugün yetişirse Aşağı Yanlar köyünde toprağa verilecek. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler