Türk Bayrağını bizler göremedik!

Türk Bayrağını bizler göremedik!

Çankırı'da yaşanan komik ve düşündürücü olaylar zincirine

Karatekin Üniversitesi de eklendi.

Karatekin Üniversitesi Basın - Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünün bugün yerel basın ve internet sitelerine gönderdiği bülten Haber Merkezimizde "günün olayı" olarak değerlendirildi!

İsterseniz gelin Üniversitenin Basın Bürosundan gönderilen metni birlikte okuyalım:

POLONYA’DA TÜRK BAYRAKLARI DALGALANDI
Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı “Bir Yudum Anadolu Efsanesi Halkoyunları Topluluğu”, Polonya’nın Wlodawa kentindeki CIOFF (Uluslararası Folklor Festivalleri ve Geleneksel Sanatlar Organizasyon Konseyi)  organizasyonuna davet edildi. 12-18 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Halk Dansları Festivali 9 ülkenin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Bütün ülkelerin ilgi odağı olan Üniversitemiz ekibi milletimizi ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmiş, Wlodawa caddelerini kırmızı beyaz renk cümbüşüyle süslemiştir. Festival alanında da ekibimiz sahnedeyken ayyıldızlı bayrağımızı coşku içinde sallayan diğer ülkelerin gençleri de festivale ayrı bir renk katmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

FOTOĞRAF KARELERİNDE
TÜRK BAYRAĞINI
ARA Kİ BULASIN!
Üniversitenin Basın Bürosu tarafından haber bültenine ek olarak gönderilen 2 (iki) kare fotoğrafta Türk Bayrağını ara ki bulasın.

Basın bülteninde verilen bilgiye göre festivale 9 ülke katılmış. Festival çadırına asılan bayraklara baktığımızda ilk sırada 8 ülke bayrağı görüyoruz. 9'uncusu yok!

Karelerin 2'ncisinde toplu fotoğrafta, grup elemanının elindeki bayrak haricinde!

İşin belki de SKANDAL boyutu gösteri çadırına asılan diğer katılımcı ülkelerin bayrakları çok net görülürken, Türk Bayrağına bizler rastlamadık!

Var mı gösteri çadırında asılı Türk Bayrağı göreniniz?

Gören varsa bize bildirsin! Tabii bu arada festivalin yapıldığı gösteri çadırında Türk Bayrağının asılı olmadığını göre göre, gösteriye çıkan üniversitenin ekibinin de konuyla ilgili açıklamasını dört gözle bekliyoruz...

VE BAYRAKLI KARELER
ARDI ARDINA GELDİ!

Yaptığımız haber sonrası kendilerine ulaşmaya çalıştığımız Üniversitenin Basın Yayın Bürosu, haber metnini Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının hazırladığını, kendilerinin ise sadece haberi servis ettiklerini belirttiler. Daha sonra verdikleri birimi aradık ve haber metnini kaleme alan isimle görüştük!

Konuyla ilgili açıklama yapmasını ve bu açıklamayı merakla beklediğimizi kendisine ifade ettik. Bizler konu ile ilgili olarak "yazılı bir açıklama" beklerken, habere "okuyucu yorumu" olarak isimsiz ve "yanıt dahi verilemeyecek" bir "ucube ve seviyesiz bir metin" ile karşılaştık!

Gelen yorumu isimsiz olduğu için yayımlamaya gerek görmüyoruz, ancak Üniversitenin Basın Bürosundan aldığımız bazı resimleri "taraf" olmadığımızı gözler önüne sermek için yayımlıyoruz.

Tek cümle ile de Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş'a seslenerek; Hocam, üniversitenin basın bürosu SOS vermekte, dikkatinize (!) diyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler