“Ülkenin sıkıntılarını konuşuyorlarsa mesele yok” (!)

“Ülkenin sıkıntılarını konuşuyorlarsa mesele yok” (!)

Ahmet Bukan “Memleketin meselelerini konuşuyorlarsa mesele yok”

Geçtiğimiz Cuma günü Ahlat köyünde düzenlenen etkinlik çerçevesinde Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin ile MHP İl Başkanı Bekir Satılmışoğlu’nun fotoğraf karelerine yansıyan “samimi” görüntülerine milletvekili Ahmet Bukan’dan yorum geldi.

Sözcü18.com sayfalarından yayımlanan “yorum – haber”e her iki il başkanından şu saatlere kadar herhangi bir yanıt gelmemiş olmasına karşın, MHP milletvekili Ahmet Bukan, TBMM’den konuyla ilgili sorularımıza yanıt verdi.

Milletvekili Bukan “Ne konuştuklarını bilmem mümkün değil! Ancak memleketin içerisinde bulunduğu yangını konuşuyorlarsa mesele yok” dedi.

Milletvekili Bukan, sözlerini şöyle sürdürdü:

BİTİRİLEMEYEN YOLU KONUŞTULARSA...
”Bugün emeklinin durumu ortada. İşsizler ordusuna her geçen gün yeni sayılar ekleniyor. Esnafımız siftah yapmadan dükkan kapatıyor. Ödenmeyen karşılıksız çek ve senetlerle birlirte, kredi kartları nedeniyle haciz kıskacında olan milyonların sıkıntıları gazetelerde ve tv ekranlarında.

Tırmanan terör her gün can almaya devam ediyor. Ocaklara ateşler düşüyor. Ve birileri, daha doğrusu iktidara yakın olanlar çeşitli vesilelerle haksız yere milyon dolarlar kazanıyorlar.

Ankara – Çankırı karayolunun 70 km’si bir yılda tamamlanırken, geriye kalan 70 km, yedi yılda tamamlanamadı. Her yıl 10 km yapılmış olsaydı bugün o yol hizmete girmiş olurdu. Yerel seçimler öncesi Yapraklı yolunun yapımı hız kazanmıştı. Seçimi MHP kazanınca, yol çalışmaları kontak kapattı.

Atkaracalar’daki yol çalışması tamamlandı, asfaltı yapıldı. Ancak trafiğe açılmadan ikinci kez ihale edilerek yeniden kazılmaya başlandı.

İl Başkanlarımız, bulundukları ortamda bütün bunların nedenlerini konuşuyorlarsa, gerçekten hiçbir mesele yok. Ne konuştuklarını bilmediğim için herhangi bir yorum yapmayacağım. Dediğim gibi ülkemizin içinde bulunduğu sıcak gündemi karşılıklı olarak masaya yatırmışlarsa, bu Çankırı’mız adına güzel bir davranıştır. Temennim de bu yöndedir.”

SİNEKLİ BAKKAL İÇİN NE DİYORSUNUZ?
Milletvekili Ahmet Bukan’a “Sinekli Bakkal konusunda Çankırı Belediyesinin almış olduğu son kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?” dediğimizde, milletvekili sorumuzu şöyle yanıtladı:

”Öncelikle, sözünü ettiğiniz yer sıradan bir vatandaşın yeri olsaydı herhalde sizin böyle bir haber yapma şansınız olmazdı! Ancak, parsel sahibinin MHP İl Başkanı olması nedeniyle gündeme taşıdığınız bu konu, bildiğim kadarıyla iki parsel üzerinde. Diğer parsel sahiplerinin bugüne kadar uzlaşmadan yana olmadıkları için, konunun sürüncemede kaldığını düşünüyorum. Sanıyorum bir uzlaşma sağlandı ve şehrin ortasındaki o çirkin görüntüye son verilecek yeni bir proje ile o arsa değerlendirilecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler