AK Parti Çankırı SKM 'miting' havasıyla açılış yaptı

AK Parti Çankırı SKM 'miting' havasıyla açılış yaptı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi siyasi partiler ve adaylar çalışmalarını giderek yoğunlaştırmaya başladı. AK Parti İl Başkanlığı da seçim sürecinde yoğun bir şekilde kullanacağı SKM'nin açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı, 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dün saat 17:30'da Merkez belediye meclis üye ve il genel meclisi aday listelerini İl Seçim ve ilçe seçim kuruluna teslim eden İl Başkanlığı, bugün de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan, Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz, 27. Dönem Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile partili ve vatandaşlar katıldı.

İl Başkanı Koray Erdoğan SKM'nin açılışı sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Ya Allah Bismilah... Kıymetli vatandaşlarımızla ve Teşkilatımızla birlikte, Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Çankırı SKM açılış törenimizi adeta bir mitinge dönüştüren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İşte o paylaşım:

SKM, ŞEVKET KOÇ'A EMANET

Öte yandan AK Parti Çankırı Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticiliğine halen belediye meclis üyeliği görevinde bulunan Şevket Koç'un getirildiği öğrenildi.

cankiri-skm-acilis-resim-02.jpeg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
40 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler