Ankara'daki komşu kavgasında Çankırılı baba-oğul can verdi

Ankara'daki komşu kavgasında Çankırılı baba-oğul can verdi

Keçiören'de Hüseyin Alkan adlı kişi, asansör tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle tartıştığı komşusu Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan'ı tüfekle vurarak öldürdü, eşi Sevda Şahan ile yönetici Sema Taşkıran'ı da yaraladı.

ANKARA'nın Keçiören ilçesine bağlı Yayla Mahallesi 1409 Sokak’ta bugün saat 11:30 sıralarında dehşet anlar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre; Şahin Apartmanı'nda oturan Hüseyin Alkan (59), binadaki asansörün tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle daha önce de arasında husumet bulunan apartman yöneticisi Sema Taşkıran (46) ile tartıştı.

Kavgaya dönen olayda Hüseyin Alkan, asansörü tamir etmeye çalışan üst kat komşusu Çankırı'nın Ilgaz ilçesi Mülayim köyü nüfusuna kayıtlı, 15 Temmuz gazisi Uğur Şahan (48) ile oğlu Mehmet Ali Şahan'a (15) bina içinde ateş etti. Alkan, binadan çıkarak kaçmaya çalışan Sevda Şahan ve yönetici Sema Taşkıran'a da peşlerinden gidip sokak ortasında ateş etti. 4 kişi kanlar içinde yere yığıldı.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Uğur Şahan ve oğlu 10'uncu sınıf öğrencisi Mehmet Ali Şahan'ın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan Sevda Şahan ve Sema Taşkıran ise ambulansla Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından elinde av tüfeği ile binaya girerken cep telefonu kamerasına yansıyan Hüseyin Alkan, polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü aktarıldı.

HAYATINI KAYBEDEN BABA-OĞUL ÇANKIRI-ILGAZLI ÇIKTI

Elim olay sonucu hayatını kaybeden ve 15 Temmuz gazisi olduğu öğrenilen Uğur Şahan için çalıştığı kurum olan TRT Ankara Radyosu'nda pazar günü (yarın) saat 10:30 da tören düzenlenecek. Törenin ardından baba ve oğul, ikindi namazına müteakip Çankırı’nın Ilgaz İlçesi Mülayim köyünde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler