'24 Kasım Öğretmenler Günü' Çerkeş'te kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, beraberinde Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım ve AK Parti İlçe Başkanı Furkan Altuntaş ile birlikte ilçedeki eğitim kurumlarına kapsayan bir dizi ziyarette bulundu.

24 KASIM Öğretmenler günü tüm yurtta kutlandığı gibi, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde de benzer türde kutlamalar zinciri ve 'öğretmenlerin' katılımı ile kutlandı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, beraberindeki heyet ile birlikte ilçedeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek, görevleri başındaki öğretmenlerin 'Öğretmenler Günü'nü kutlarken, her birisine de kendi adlarına özel kaleme alınmış 'kutlama mesajlı ve de imzalı' ajanda hediye etti.

Başkan Sopacı öğretmenlere yönelik mesajında; "Sevgi, şefkat ve fedakarlıkla çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, böylesine önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

cerkes-anadolu-lisesi-hasan-sopaci-ziyaret-resim-03.jpg

hasan-sopaci-ogretmenler-gunu-resim-03.jpg

namik-kemal-ortaokulu-ziyaret-hasan-sopaci-resim-02.jpg

cerkes-okul-ziyareti-hasan-sopaci-resim-03.jpg

cerkes-ana-okulu-hasan-sopaci-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler