Başkan Dinçe anketler yaramıyor!

Başkan Dinç'e anketler yaramıyor!

Başbakan Erdoğan'ın önceki gün AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirdiği sabah kahvaltısında ortaya konulan rakamlar...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çarşamba günü de partisinin genel merkezinde İçanadolu bölgesinden 10 ilin milletvekilleriyle kahvaltıda buluştu. Aksaray, Ankara, Çankırı, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerinin milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları kadın ve gençlik kolları başkanları ile il koordinatör milletvekilleri ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

Edinilen bilgiye göre Başbakan Erdoğan toplantıda, 10 ilin son yerel seçimlerde aldıkları oy oranı ile genel ve yerel seçimlere yönelik son yaptırılan anketlerde görülen oy oranlarını tek tek okudu.
 
10 ilin belediye başkanları arasında Kayseri ve Niğde'nin dışında kalan ve başta Çankırı olmak üzere, Aksaray, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat illeri Belediye Başkanlarının oyları AK Parti'nin bu şehirlerdeki oylarının çok altında olduğu görüldü.
 
 
AK PARTİ'NİN ÇANKIRI MERKEZ'DEKİ DURUMU
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre yapılan anketten çıkan sonuca göre AK Parti'nin Çankırı Merkez'deki halk desteği yüzde 62.9.
 
BAŞKAN DİNÇ'İN DURUMU!
Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı ankette; AK Parti'nin Çankırı Merkez'deki halk desteği yüzde 62.9 çıkarken, "Belediye Başkanı İrfan Dinç'i başarılı buluyorum" düşüncesinde olanların yüzdesi ise 32.1.
 
Ankette "Başkan Dinç'i başarılı buluyorum" şeklinde yanıt verenlere "İrfan Dinç tekrar aday gösterilirse oy verir misiniz?" şeklindeki soruya "Evet" yanıtı verenlerin oranı ise yüzde 27.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler