Başkan Karaali taraftarın sevgilisi oluverdi!

Başkan Karaali taraftarın sevgilisi oluverdi!

Çankırıspor'un kendi evinde Tarsus İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek grup liderliğine yükselmesi taraftarın duruşunu değiştirmesine neden oldu.

Çankırıspor'un bugün kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek grup liderliğine yükselmesi mavi-beyazlı renklere gönül verenlerin büyük coşkusuna neden oldu.

Maç sonrasında Atatürk Stadı'nın tribünlerini dolduran yaklaşık bin dolayında taraftar, şeref tribünündeki yerinden maçı izleyen Kulüp Başkanı Sevda Karaali'ye yönelerek "Şampiyon yap bizi, Cehennemde yak bizi" şeklinde tezahürat yaptı. 
 
Göreve geldiği günden bu yana ilk kez taraftarın tribünlerden Kulüp Başkanı Sevda Karaali'ye böylesine tezahürat yapması birçok kişinin "Kulübe bu kadar emek veren Sevda hanımın üç yılı geçen süredir verdiği haklı mücadelenin karşılığını alması sevindirici" şeklinde cümleler kurmasına vesile oldu.
 
Bazı taraftarlar da Başkan Karaali adına tribünlerde yapılan tezahüratla ilgili olarak "Bazı taraftarların böylesine keskin bir u dönüşü yapmış olması kendilerinin yıllardır yaşadığı çelişkilerinin de bir ürünü olsa gerek" demekten kendilerini alamadılar.
 
BAŞARIMIZIN TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERMELİYİZ
Maç sonrası soyunma odasına giderek teknik kadroyu ve futbolcularını tek tek kutlayan Kulüp Başkanı Sevda Karaali burada yaptığı konuşmada "Arkadaşlar, lider olmak önemli değil. Bu ünvanı birkaç hafta lider olarak sürdürmek önemli. Herkes diyor ki Çankırıspor tesadüfen maç alıyor.
Sizlerin üst üste 3 hafta galip gelmenizi tesadüflere bağlayanlar var. Bunun tesadüf olmadığını, elde edilen başarının emeğin karşılığı olduğunu göstermeniz gerekir. Gayret sizden, koşturmak bizden, takdir de yüce mevla'dan. O emek vereni hiçbir zaman yalnız ve yolda bırakmaz. Sendeletir ama düşürmez. Ama muhakkak kaldırır." diyerek liderlik yolunda verilen mücadelinin kalıcı olmasına dikkat çekti.
 
GÖZLER POLATLI'DAKİ MAÇA ÇEVRİLDİ
 
Elde edilen galibiyet ve 13 puanla grup liderliğine yükselen Çankırıspor'da gözler şimdiden önümüzdeki haftasonu Polatlı'da yapılacak Polatlı Bugsaşspor karşılaşmasına çevrildi.
 
Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Bugün elde edilen galibiyet ve sonrasında grup liderliğine yükselmemiz güzel bir durum. İnşaallah bu liderliği 3-4 hafta sürdürerek elde ettiğimiz başarıyı perçinleriz. Çankırıspor'un içinde bulunduğu şartlarda Kırmızı Grup liderliğini sürdürmesi grubu sallar. Bu yüzden önümüzdeki pazar günü Polatlı'daki karşılaşmada şartlar ne olursa olsun galip gelmemiz gerekir. Bunun için de hafta içindeki hazırlıklarımızı bu hedef doğrultusunda sürdüreceğiz" dedi. 
 
BAŞARININ KARŞILIĞI VERİLMELİ
Öte yandan Çankırısporlu futbolculara galibiyetle gelen grup liderliği sonrasında Polatlı Bugsaşspor maçına da motive etmek amacıyla Kulüp yönetimi tarafından oluşturulacak "bağış havuzu" yöntemi ile 30 bin liralık bir prim desteği verilmesinin hedeflendiği öğrenildi.
 
Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasını şeref tribününden izleyen Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in de oluşturulan "prim havuzu"na maç sonrası ilk katkı olarak bin 800 liralık bir yardımda bulunduğu gelen bilgiler arasında.
 
Başta İstanbul olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde bulunan ve mavi-beyazlı renklere gönül veren Çankırı insanının "prim havuzu"na hafta içinde hedeflenen rakam doğrultusunda katkı yapması bekleniyor.
 
GÖZLER BELEDİYE BAŞKANI İRFAN DİNÇ'E ÇEVRİLDİ
Mazereti nedeniyle bugünkü maçı izlemeye gelmeyen Belediye Başkanı İrfan Dinç'in, Çankırıspor'un Kırmızı Grup liderliğine oturmasıyla birlikte takıma yapacağı destek şimdiden merak konusu oldu.
 
Öte yandan elde edilen bilgilere göre bugün Çankırıspor'a yenilen Tarsus İdmanyurdu'nun yıllık bütçesinin 4.5 milyon tl olduğu ve gelirinin büyük bir bölümünü Tarsus Belediyesi'nin sağladığı imkanlarla elde ettiği öğrenildi. Tarsus Belediyesi'nin kulübe gelir sağlaması amacıyla ilçe içerisindeki otopark işletmeciliğini yönetime tahsis ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler