Başkan Sopacı'dan Çerkeş'te aynı gün kreş ve kapalı pazar yeri açılışı

Başkan Sopacı'dan Çerkeş'te aynı gün kreş ve kapalı pazar yeri açılışı

Çerkeş'te 2024 yılında inşaatı tamamlanan kreş ve kapalı pazar yerinin resmi açılışı bugün gerçekleşti.

ÇERKEŞ'te gerçekleştirilen kreş ve kapalı pazar yerinin resmi açılışına AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 27. Dönem Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, ilçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Çerkeşli vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Çerkeşliler, büyüyen ve gelişen Çerkeş’imizde hanım kardeşlerimiz de başta Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere geniş bir iş imkanına kavuştu.

Çalışan annelerimiz için de ilçemizdeki en büyük eksikliklerin başında kreş geliyordu. İlçemiz İstasyon Mahallesi Hükümet Caddesi üzerine 80. Yıl İlköğretim Okulumuzun yanına 2023 yılında projelendirdiğimiz ve hemen yapımını başlattığımız kreşimizi bugün siz değerli misafirlerimiz ile birlikte açılışını gerçekleştiriyoruz.

170 öğrenci kapasiteli kreşimizde geniş ve ferah bir ortamda eğitim imkanına kavuşacak olan çocuklarımız, okul öncesi öğretmenleri eşliğinde çeşitli etkinliklere katılma imkanı bulacak. Bu etkinlikler çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, sosyal ve duygusal, olarak gelişimlerine destek olacak. Yaşıtlarıyla birebir iletişim kuracak olan minikler, bilişsel becerilerini geliştirecek, hem sosyalleşecekler hem de dil konuşma becerilerini artıracaklar.

Kreşimizin ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Kreşimizin yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, kıymetli bakanlarımıza, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu'na ve AK Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum.''

KAPALI PAZAR YERİ AÇILIŞI DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

hasan-sopaci-resim-02.jpgsalim-cerkes-kapali-pazar-yeri-acilisi-resim-02.jpg

kapali-pazar-yeri-cankiri-cerkes-resim-02.jpg

cerkes-kapali-pazar-yeri-acilis-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler