Bedil köyünde şüpheli yangın

Bedil köyünde şüpheli yangın

Köy girişinde yapımı sürdürülen tavuk kümesinde açılışa sayılı günler kala yangın.

Çerkeş'e bağlı Bedil köyü girişinde yapımı sürdürülen tavuk kümesinde dün saat 12.45 dolaylarında çıkan yangın Çerkeş ve Atkaracalar Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile büyümeden söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili açıklama yapılmazken, 50 bin kapasiteli tavuk kümesinin faaliyete geçmesinde 15 günlük gecikme yaşanacağı öğrenildi.

Yapım kararı alınması ile birlikte büyük tartışmalara neden olan ve AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'e ait olduğu iddia edilen tavuk kümesinde çıkan yangın Çerkeş'te günün konusu oldu.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre yangının çıkış nedeni ile ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmazken, jandarmanın olayla ilgili incelemelerini 'sabotaj' ihmali üzerinde yoğunlaştırdığı öğrenildi.

BAŞKAN SOPACI: YANGIN ELEKTRİK KONTAĞINDAN
Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak kendisine ulaştığımız Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı "İki-üç gündür Çerkeş dışındayım. Ancak İtfaiye Müdürümün bana verdiği bilgiye göre yangının çıkış nedeni elektrik kontağı. Herhangi bir kundaklama ya da sabotaj ihtimalinin bulunmadığı tarafıma bildirildi. Konuyla ilgili söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar" dedi.

bedilkoyu-tavukkumesiyangin-resim-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler