Çankırı 2024'e giriş hazırlığında...

Çankırı 2024'e giriş hazırlığında...

Çankırı Valiliği 'yılbaşı tatili süresince' alınan önlemleri 'basın bülteni' ile kamuoyuna duyurdu. İşte o açıklama...

"31 Aralık 2023 - 01 Ocak 2024 Yılbaşı tatili süresince;

Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü'nce, yılbaşı öncesi vatandaşlarımızın alışverişlerinde fahiş fiyatla karşılaşmamaları adına sürekli denetimler yapılmakta olup, yılbaşında ise denetimler devam edecektir. Vatandaşlarımız; Belediye hizmetleri ile ilgili olarak tatil süresince Alo 153 Hilal Masa ve Alo 185 Su ve Kanal Arıza servisinden yardım isteyebilirler. Herhangi bir yangın olayına karşı Yangın İhbar 112 ve Dış Hat 213 11 11 no'lu telefonları arayabilirler.

Tatilin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde gerekli her türlü güvenlik önlemi alınmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nca asayiş ve trafik hizmetleriyle ilgili konularda 112 Acil Çağrı Merkezi ile iletişim sağlanacaktır.

Halkın yoğun olarak bulunduğu bölgeler ile yol güzergahları, dinlenme tesisleri, eğlence mekanları ve akaryakıt istasyonlarında 24 saat esasına göre önleyici kolluk faaliyetleri yürütülecektir. Hırsızlık ve kapkaç olaylarına karşı gerekli tedbirler alınacak, D-100/D-765 karayolu üzerindeki dinlenme tesislerinde önleyici tedbirler artırılacaktır.

Sağlık hizmetleri acil servisteki görevli hekim tarafından, ambulans hizmetleri ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları tarafından yapılacaktır. Sağlık ile ilgili konularda vatandaşlarımız müracaatlarını Alo 184 hattından ulaşabileceklerdir.

Vatandaşlarımız elektrik arızaları ile ilgili konularda 186 numaralı Çağrı Merkezi, doğalgaz ile ilgili konularda 187 Doğalgaz Acil İhbar hatlarını arayarak hizmetlerden faydalanabileceklerdir.

Halkımıza saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler