Çankırı - Ankara arası yolcu bilet fiyatları 40 tl'ye düştü!

Çankırı - Ankara arası yolcu bilet fiyatları 40 tl'ye düştü!

Çankırı Oto Terminali'nin işletmesinin belediyeye geçmesinden sonra gerçekleştirilen 'gişe ihalesi' henüz onaylanmadan Çankırı-Ankara arası yolcu bilet fiyatları 58 TL'den 40 TL'ye düştü! Fiyatların önümüzdeki günlerde daha da düşmesi bekleniyor...

Çok değil daha Temmuz ayının ikinci yarısına kadar 58 TL'ye Çankırı - Ankara ve Ankara - Çankırı arasında yolcu taşıyan seyahat firmaları, Çankırı Oto Terminali'nin işletmesinin belediyeye geçmesi ve hemen akabinde gerçekleştirilen 'gişe ihalesi' sonrasında bilet fiyatlarını 40 TL'ye düşürdüler...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin Özlem ve Güven Turizm firmalarının internet üzerinden satış yapan sayfalarında yaptığı inceleme sonrasında Çankırı - Ankara ve Ankara - Çankırı arasındaki yolcu bilet satış fiyatlarında gerçekleştirilen indirimi görmek mümkün.

Güven Turizm'in internet sayfasında Ankara-Çankırı, Çankırı-Ankara ve Ankara-Kastamonu ile Kastamonu-Ankara yolcu bilet fiyatları 40 TL. olarak ilan edilmiş durumda.

Özlem Turizm'de ise Ankara-Çankırı ve Çankırı-Ankara yolcu bilet fiyatları 50 TL. olarak tespit edilmişken, Kastamonu - Ankara ve Ankara - Kastamonu yolcu bilet fiyatları da 70 TL. olarak yer almakta.

ŞEHİRLERARASI OTOBÜS
BİLET FİYATLARI DAHA DA DÜŞECEK!

Görünen o ki, yapılan ihale sonrası firmalara terminal içerisindeki gişelerin tesliminden sonra, Çankırı - Ankara ve Ankara - Çankırı yolcu bilet fiyatlarının ortalama 20 TL dolay larında seyretmesi mümkün. 

BELEDİYE BAŞKANI DÜŞÜK FİYATLA (!)
ALINAN GİŞELERİN İHALESİNİ İPTAL ETMELİ

Öte yandan; 2 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilen Çankırı Oto Terminali gişe ihalesinde verilen tekliflerle emsallerinden hayli düşük fiyata giden 7, 8, 10, 11 ve 12 No'lu gişelerin ihalesini Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in iptal etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Sayın Başkan; Bu gişeler için verilen fiyatlar diğer gişeler için verilen fiyatların yanında oldukça düşük! Bununla birlikte yıllardır Çankırı Oto Terminali'ni işleten firmanın almış olduğu 7 ve 8 No'lu gişelerin 3 bin ve 3 bin 400 TL gibi rakamlardan sonuçlanması çok da mantıklı değil! Bu konuda sahip olduğunuz yetkilerle birlikte işaret ettiğimiz 5 gişenin ihalesini 'iptal' etmenizi Çankırı kamuoyunun ivedilikle beklediğini bilmenizi isteriz.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. (Sözcü18 Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler