Çankırı Dernekler Konfederasyonu Ankara'da heyecan yarattı

Çankırı Dernekler Konfederasyonu Ankara'da heyecan yarattı

Çankırı Dernekler Konfederasyonu 'tanıtım gecesi' geride bıraktığımız pazar akşamı Başkent'te Greenpark Ankara Hotel'de gerçekleştirildi.

EV sahipliğini Çankırı Dernekler Konfederasyonu Kurucu Başkanı Kaptan Mustafa Can’ın yaptığı, Çankırı Dernekler Konfederasyonu tanıtım gecesi 18 Şubat 2024 pazar günü Greenpark Ankara Hotel’de yapıldı.

Başta Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, eski Tokat Valisi Cevdet Can, Çankırılı Milletvekilleri, Çankırılı siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan adayları, bürokratlar,
ÇANDEF Başkanı Önder Tozan, İzmir Çankırılılar Dernek Başkanı Naci Karakuş ile Ankara'da görev yapan çok sayıda bürokratın katıldığı toplantı oldukça coşkuluydu.

Katılımcılar Çankırı, Çankırılılar ve Konfederasyon kurulmasının önemi ve hedefi ile ilgili konuşmalar yaptı.

"KONFEDERASYON ÇANKIRILILAR'IN HAKETTİĞİ YERE GELMESİNİ SAĞLAYACAK"

Çankırı Dernekler Konfederasyonu Kurucu Başkanı Kaptan Mustafa Can yaptığı konuşmada; "STK’lar siyaset üstü bir anlayışla çalışmalarını sürdürürler. Birleşerek büyümeyi teşvik etmeliyiz. Konfederasyonun oluşması için herşeye sahibiz. Geriye çakmağı yakmak, harekete geçmek kalıyor. Çankırı Sivil toplum örgütlerini bir çatı altında toplamayı amaçlayan Konfederasyonumuz, Çankırı ve Çankırılılar'ın hakettiği yere gelmesinde, istediğini almasına katkı sağlayacaktır" dedi.

Çankırı'nın binlerce yıllık tarihe ve birikime sahip olduğunu söyleyen ve turistik değerinden bahseden Kaptan Mustafa Can Çankırı'nın hak ettiği noktaya gelememiş olmasının Çankırı insanını üzdüğünü söyledi.

Ayrıntılar geliyor...

vali-kaptan-can-resim-02.jpg

onder-tozan-resim-02.jpg

ankara-cankiri-resim-02.jpg

kaptan-can-ankara-resim-02.jpg

izmir-dernek-bsk-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler