Çankırı Devlet Hastanesi Acili'nde doktora çirkin saldırı

Çankırı Devlet Hastanesi Acili'nde doktora çirkin saldırı

Çankırı Devlet Hastanesi Acil servisinde dün iftar saatinin hemen ardında yaşanan olayda 2 hasta yakını Uzman Dr. Uğur Ayhan'a saldırdı. Şikayet üzerine 2 saldırgan gözaltına aldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya olayla ilgili kınama yayınladı.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde dün akşam saat 19:00 sularında yaşanan olayda 2 hasta yakını, Uzman Dr. Uğur Orhan'a saldırdı. Saldırı sonrası Dr. Orhan'ın 'darp raporu' aldığı öğrenilirken, iki saldırganın da polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

SALDIRIYI YAPANLARIN AİLESİ ESKİ HASTANE PERSONELİ!

Yaşanan olayın mağduru Uzman Dr. Uğur Orhan'a telefonla ulaştık. Çirkin saldırı ile ilgili olarak haber merkezimize konuşan Orhan; "Dün akşam yoğun bir mesai içerisindeydik. Acil'de 4-5 ağır hasta vardı! Saat tam 18:59'u gösteriyordu ki 'parmak kesiği' hasta gelmiş. Hemşire de beni o hastaya doğru yönlendirdi. Ben hastanın yanına geldiğimde yakınımda 'Doktor yok mu?' diye bir ses duydum. 'Biz buradayız' dedim ve aynı ses ileri geri konuşmasını sürdürürken birden suratıma bir yumruk aldım! Ardından birkaç yumruk daha... Ortalık karıştı ve diğer çalışan arkadaşlarım da saldırganları uzaklaştırdılar" dedi.

Saldırganlardan şikayetçi olduğunu belirten Dr. Uğur Orhan, "Sonradan öğrendim ki bana saldıranların ailesi eski hastane çalışanları imiş" dedi.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SARIKAYA'DAN "KINAMA" BAŞLIKLI AÇIKLAMA

İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya'nın olayla ilgili 'Kınama' başlıklı açıklaması:

dr-saldiri-kinama-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler