Çankırı Lisesi'nde öğrenciler sınıflarda palto-kaban ile eğitim görüyor! Neden acaba?

Çankırı Lisesi'nde öğrenciler sınıflarda palto-kaban ile eğitim görüyor! Neden acaba?

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, bugün beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ile birlikte Çankırı Lisesi'ni ziyaret etti. Okul idarecileri ile birlikte sınıfları gezen Vali Taşolar, ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.

ÇANKIRI Valiliği'nin sosyal medya hesabından bugün yapılan paylaşımda Vali M. Fırat Taşolar'ın Çankırı Lisesi'ni ziyaret ettiği duyuruldu. Paylaşımda; "Sn. Valimiz @firattasolar, Çankırı Lisesini ziyaret etti. Okulda incelemelerde bulunan Sn. Valimiz, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi." denildi.

Paylaşımda yeralan fotoğraf kareleri içerisinde bir kare Sözcü18 Yazı İşleri'nin dikkatini çekti. Fotoğraf karesinde sınıf ziyaretinde bulunan Vali Taşolar'ın karşısındaki öğrencilerin tamamı kabanlı-paltolu bir şekilde sıralarında oturuyorlar!

cankiri-lisesi-resim-01.jpg

cankiri-lisesi-resim-02222.jpg

Gerek Çankırı Valiliği'nin yayınladığı fotoğraf karesi, gerekse Çankırı Lisesi'nin web sayfasında yeralan ve sayfalarımıza taşıdığımız 'bazı kareler' (!), başta Okul Müdürü Ahmet Yolcu'nun Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'ye; "Okulda kaloriferler yanıyor! Öğrencilerimiz teneffüsten 'terli' döndükleri için sınıfta bu şekilde oturuyorlar" (!) savunması bizlere hiç de inandırıcı gelmedi.

Peki bizim senaryomuz nedir?

Bizde maalesef senaryo yok! Sözcü18'in duruşu ortada... Hayatın olağan akışı içerisinde fotoğrafta yeralan öğrencilerin tamamı 'adeta söz vermişcesine' böylesi kıyafetlerle derste bulunuyorlar ise; sahip oldukları 'genç yaş'a karşın bu kıyafetlerle şehrin Valisi karşısında sıralarında oturuyorlarsa... Bu öğrencilerin ya tamamı 'hasta' ya da tamamı sınıfların düşük ısısı karşısında kendilerini 'koruma-muhafaza' altına alacak giysilerle ders görüyorlar!

Samimiyetle ifade edelim ki 'öğrencilerimiz' Okul Aile Birliği Başkanı ve Okul Müdürü'nün açıklamaları doğrultusunda 'olması gereken' şartlarda eğitim görüyorlardır!

Şayet ismi geçen öğretim kurumunda tüm bunların 'aksi' bir durum yaşanıyorsa, yandı gülüm keten helva...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler