Çankırı polisinden SKANDALa İMZA!

Çankırı polisinden SKANDAL'a İMZA!

6 Temmuz 2010 akşamı saat 18.00 sularında şehrin

göbeğindeki iş merkezinde yaşanan olayların muhatabı ortada yok!

Ak Partili Belediye Başkanı İrfan Dinç, büyük oğlu Fatih Dinç, korumaları ve Belediye çalışanları ile birlikte Belediye İş Merkezinde estirdikleri terör dalgası, ilk andan itibaren Çankırı polisinin "duvarında" eriyip koybolmaya yüz tutmuş görülüyor!

Başkan Dinç ve onunla birlikte haraket eden yaklaşık 20 dolayında şahsın hırpaladığı İlker Arslan Argun ve Hasan Hüseyin Demirci'ye saldıranlar konusunda Çankırı Emniyet Müdürlüğünün bugün web sayfasında yayımladığı basın bülteninde "M. F. D. ve kimliği tespit edilemeyen 35-40 yaşlarındaki faili meçhul şüphelinin İ. A.’yı darp ettikleri ..." şeklinde yer aldı.

BELEDİYE İŞ MERKEZİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ NEREDE?
Olay sonrası Şehit N. Cinsoy Polis Merkezi Amirliğinde ifadeleri alınan isimler arasında;
MAĞDUR : B. K. 1993 doğ.
MAĞDUR : E. T. D. 1993 doğ.
ŞÜPHELİ : M. F. D. 1991 doğ.
ŞÜPHELİ MAĞDUR: İ. A. 1990 doğ.
ŞÜPHELİ : Faili Meçhul

olarak bulunan "Şüpheli: Faili Meçhul" şahıs denilerek, olayın içerisinde bulunan başta Belediye Başkanı İrfan Dinç dahil 17 kişinin polis tutanaklarında yer almaması tam anlamıyla bir SKANDAL olsa gerek!

Bunun dışında, Belediye İş Merkezinde çalışır vaziyette olan "güvenlik kamera kayıtlarının" incelenmeden, Çankırı polisinin böylesi bir tutanak tanzim etmesi de tartışmaya açık bir konu.

ŞÜPHELİ FAİLİ MEÇHULÜ SÖZCÜ18.COM 150 KM ÖTEDEN BULDU!
Sözcü18.com olarak, olayla ilgili yaklaşık 30 saattir yaptığımız çalışmalar sonucunda, İlker Arslan Argun ve Hasan Hüseyin Demirci'yi darp edenlerin başında Belediye Başkanı İrfan Dinç'in kızkardeşinin oğlu, Belediye Fen İşlerinde "çavuşbaşı" olarak görev yapan İ.D.'nin olduğunu Çankırı'ya 150 km mesafeden tespit etmişken, Çankırı polisinin, Belediye İş Merkezindeki görüntüleri izleme zahmetine katlanmadan böylesi bir tutanakla işi "savuşturmasını" oldukça anlamlı ve manidar buluyoruz.

Çankırı polisinin tutanaklara "Şüpheli: Faili meçhul" olarak geçirilen kimliği belirsiz şahıs, halen Çankırı Belediyesi Fen İşlerinde "çavuşbaşı" olarak görev yapan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'in kızkardeşinin oğlu İ.D. (!) Umarız bizim 150 km öteden yaptığımız böylesi bir "bilgi" Çankırı polisini harekete geçirir ve mağdur İlker Arslan Argun ile yüzleştirilir...

OLAYIN POLİS BÜLTENİNDEKİ HALİ!
"06.07.2010 günü saat: 18.00 sıralarında E.T.D. ve B.K. isimli şahısların H.H.D. isimli şahısla konuşmak amacıyla Belediye İş Merkezine gittikleri ve iş merkezinde adı geçen şahısların konuştukları esnada İ. A. isimli şahsın geldiği ve H.H.D.’ye bunlarla ne konuşuyorsun dediği, bu sebeple taraflar arasında tartışma çıktığı ve tartışma neticesinde İ.A.’nın B.K. ve E.T.D.’i darp ettiği, olay sonrası E.T.D.’nin Belediye önünde gittiği esnada abisi M.F.D.’nin gördüğü ve kardeşinin darp edildiğini öğrendiği, bunun üzerine olay yerine giden M.F.D. ve kimliği tespit edilemeyen 35-40 yaşlarındaki faili meçhul şüphelinin İ.A.’yı darp ettikleri tarafların beyanlarından anlaşılmış ve alınan dr. raporlarında mağdurların ve şüpheli mağdurun hayati tehlikelerinin olmadığı bildirilmiştir."

Gördüğünüz gibi olayın içerisinde bulunan başta Belediye Başkanı İrfan Dinç yok! Başkanla birlikte Belediye İş Merkezinde kat kat adam arayan yaklaşık 20 kişiden bir kişi (M. Fatih Dinç) dışında kimse yer almıyor!

OLAYI GÖRÜNTÜLEYENLER VAR AMA, HABER HALA YOK!
Bu arada bir sözümüz de, olayla ilgili olarak elinde video ve fotoğraf görüntüsü olanların, Belediye İş Merkezinde yaşanan ve baştan aşağı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından yönetilen görüntüleri "haber" olarak vermemeleri!

Görüntülerin hangi amaçla ve neyin karşılığında yayımlanmadığını ya da “yayınlattırılmadığını” Sözcü18.com olarak merak ediyoruz!

Fotoğraf 1: Çankırı İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu. Fotoğraf 2: Olayla ilgili polis bülteninde "Şüpheli" olarak yer alan M. Fatih Dinç.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler